Γκιγιέρμε: Συγγνώμη που φεύγω – Εξωπραγματική η πρόταση του Μαρινάκη

Ο Γκιγιέρμε αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό έπειτα από δύο χρόνια. Ο ίδιος, με τοποθέτησή του μέσω των sociak media, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει, αναφέρθηκε στην τεράστια πρόταση που του έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο και παράλληλα εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Μάλιστα, ο Γκιγιέρμε ευχαριστεί μεταξύ άλλων τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη, διότι έκαναν πράξη τη σφοδρή επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαντ, παρά το γεγονός ότι η πρόταση που έγινε από τη νέα ομάδα του, δεν ικανοποιούσε τον Ολυμπιακό και δεν ανταποκρινόταν στην πραγματική αξία του.

Δείτε την ανάρτηση του Βραζιλιάνου μέσου, που πλέον αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της Αλ Σαντ:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας που φεύγω πριν από έναν σημαντικό τελικό Κυπέλλου αλλά δυστυχώς δεν είναι δικό μου λάθος, λόγω των ημερομηνιών και της παγκόσμιας καραντίνας αν δεν έφευγα τώρα δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια, εδώ και μήνες να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντας μου με κάθε τρόπο πόσο θέλει να μείνω στον Ολυμπιακό και μάλιστα μου έκανε μια πρόταση εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Αλλά είχα ήδη αποφασίσει να αλλάξω δρόμο στην καριέρα μου.

Πίεσα την ομάδα για να σεβαστεί την επιθυμία μου να φύγω και να μην αγωνιστώ στον τελικό Κυπέλλου για να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα, ενώ η πρόταση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν τον ικανοποιούσε.

Ευχαριστώ τον Πέδρο Μαρτίνς, το προπονητικό τιμ, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για το υπέροχο ταξίδι.

Και εύχομαι σε αυτό τον τεράστιο Ευρωπαϊκό Σύλλογο να έχει πάντα επιτυχίες.

Για τους φανταστικούς μας φιλάθλους, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ειλικρινές ευχαριστώ!​»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ