Για έξωση από το ΟΑΚΑ φωνάζει ο Παναθηναϊκός

Για έξωση από το ΟΑΚΑ φωνάζει ο Παναθηναϊκός

Για «επιχείρηση έξωσης» του από το κλειστό του ΟΑΚΑ, με ευθύνη της διοίκησης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, κάνει λόγο ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» είναι έξαλλοι με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο, και τον γενικό συντονιστή διευθυντή, Βασίλειο Κάκκο, γιατί όπως υποστηρίζουν προέβαλλαν υπερβολικές απαιτήσεις στις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της ΚΑΕ για την υπογραφή σύμβασης για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός ισχυρίζεται ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ του ζητάει να πληρώσει 670.000 ευρώ για παλαιότερες χρήσεις και προκαταβολικά 570.000 για τη νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» αντιπρότειναν το ποσό των 450.000 ευρώ προκαταβολικά για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι μέχρι το 2009, που είχε σύμβαση με τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, το ΟΑΚΑ χρέωνε ανεξέλεγκτα τους «πράσινους» και εκείνοι με την σειρά τους πρότειναν επαναδιαπραγμάτευση των όρων.

Από το 2009 έως το 2012 ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ χωρίς σύμβαση, όμως, σύμφωνα με τους «πράσινους», οι ανεξέλεγκτες χρεώσεις από την διοίκηση του ΟΑΚΑ συνεχίζονταν. Ο Παναθηναϊκός υπέγραφε πάντα με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Η διοίκηση των «πρασίνων» πίεσε για την υπογραφή νέας σύμβασης προσαρμοσμένης στα δεδομένα της εποχής, αλλά οι διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Το ΟΑΚΑ ζητάει την καταβολή 670.000 ευρώ για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Παναθηναϊκός διεκδικεί ποσό 900.000 ευρώ για την τριετία 2009-12.

Οι «πράσινοι» πρότειναν να υπογράψουν σύμβαση για την νέα σεζόν ύψους 450.000 ευρώ και να προκαταβάλλουν τα χρήματα, ενώ η διαφορά των δύο πλευρών για την τριετία 2009-12, να λυθεί δικαστικώς.

Το ΟΑΚΑ, όμως, απαιτεί 670.000 ευρώ για την περασμένη σεζόν και 570.000 προκαταβολικά και σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό ο Γαλακτόπουλος είπε προς τον πρόεδρο των «πρασίνων» Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι: «Και… πηγαίνετε μετά εσείς στα δικαστήρια να διεκδικήσετε ό,τι θέλετε».

Σύμφωνα με τους «πράσινους», η ΚΑΕ αναγκάστηκε από την διοίκηση του ΟΑΚΑ να καταβάλλει κατά την διάρκεια των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 και για την «φιέστα» του νταμπλ της περασμένης σεζόν το ποσό των 100.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση που έχει από το ΟΑΚΑ, ενώ θεωρεί ότι είναι «αιμοδότης» του κλειστού και γενικά των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και αναρωτιέται για τα οικονομικά δεδομένα της χρήσης του ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό. 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ