Γεωργιάδης: Είχαμε μεγαλύτερο άγχος

Γεωργιάδης: Είχαμε μεγαλύτερο άγχος

Στο άγχος απέδωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης την απώλεια του Κυπέλλου και την άσχημη εμφάνιση του δικεφάλου στον τελικό.

«Είναι μία δύσκολη βραδιά. Ξεκινώντας το παιχνίδι είδα πολύ άγχος κυρίως από κάποιους έμπειρους παίκτες, οι νεότεροι ήταν καλά. Κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος αυτού του τελικού. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο απελευθερωμένος, ζητούσαν πιο πολύ την μπάλα και όταν είσαι έτσι είναι και η τύχη μαζί σου. Μετά το 25′ χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, εκεί δεν μας ήθελε και η τύχη. Στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ και εκεί τελείωσε το ματς. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και του δίνω συγχαρητήρια”, είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για την διαφορά στην εικόνα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον ημιτελικό: «Ίσως μας έκανε κακό ο ημιτελικός, χάσαμε ενέργεια, χάσαμε και κάποιους παίκτες. Μεσολάβησε μικρό χρονικό διάστημα και δεν προλάβαμε νε ανασυνταχθούμε. Ίσως το βάρος για κάποιους παίκτες ήταν μεγάλο».

Για τις στημένες φάσεις: «Το ξέραμε ότι είχαμε διαφορά ύψους. Οι στημένες φάσεις είναι και θέμα θέλησης και τύχης. Στο πρώτο γκολ του Μπεργκ κάπου κόντραρε η μπάλα και μετά σούταρε. Οι στημένες φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση είναι και θέμα αυτοσυγκέντρωσης».

Για τον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ: «Εμείς δεν θέλαμε να αλλάξουμε πολλά, η άμυνα μας είχε σταθεί μια χαρά. Ο Μπεργκ είχε την ικανότητα και την τύχη και πέτυχε αυτά τα τέρματα. Σας είπα είναι δύσκολη βραδιά, από αύριο θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τους τομείς που έκριναν τον τελικό: «Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε καλά ως ομάδα, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι».

Για το αν η εξέλιξη του τελικού επηρεάσει την ομάδα ενόψει πλέι οφ: «Είναι δύσκολη η κατάσταση, αύριο θα ξημερώσει μία καινούργια μέρα, θα δούμε».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες του ΠΑΟΚ: «Τώρα μπορούμε να πούμε ότι ήταν σημαντικές. Και ο Κατσουράνης μας έλειψε λόγω της εμπειρίας και ο Νάτχο, αλλά τώρα κάνουμε υποθέσεις. Σίγουρα θα θέλαμε σήμερα αυτούς τους παίκτες».

Για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Λογικό είναι, λογική είναι αυτή η αντίδραση του κόσμου».

Για τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι με μικρότερο μπάτζετ κατέκτησε το τρόπαιο: “Έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο, έχουν υγεία, ηρεμία, έμειναν ενωμένοι μέχρι το τέλος. Έχουν τον ίδιο προπονητή από την αρχή της χρονιάς. Δεν νομίζω να έχουμε αυτή την ηρεμία εμείς, από εμάς υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Ακόμη και σήμερα η πίεση φάνηκε να είναι μεγαλύτερη σε εμάς, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν απελευθερωμένος».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ