Formula1: Ferrari και Σαρλ Λεκλέρ έβαλαν τις υπογραφές! (Video)

Αυτό που περίμεναν οι φίλοι της Ferrari και όχι μόνο, έγινε. Η Scuderia δέσμευσε τον πρώτο της οδηγό Σαρλ Λεκλέρ με πολυετές συμβόλαιο. Στόχος τους, η κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Μέσα στη χαρά ο Λεκλέρ!

Η ακριβής διάρκεια του νέου συμβολαίου της Ferrari με τον Μονεγάσκο δεν έγινε γνωστή, όχι πως θα μείνει για καιρό κρυφή, όμως σήμερα δεν ανακοινώθηκε, για πόσο ακόμα καιρό ο Λεκλέρ θα φορά τα κόκκινα.

Το συμβόλαιο του Σαρλ Λεκλέρ έληγε στο τέλος της φετινής χρονιάς και οι Ιταλοί αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε από το 2019.

«Είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε ο Λεκλέρ. «Τώρα ξέρω, πως θα φοράω τα χρώματα της Scuderia Ferrari για πολλά χρόνια ακόμα. Το να αγωνιστώ για τη Scuderia, ήταν το όνειρό μου απ’ όταν ήμουν 3 ετών, όταν έβλεπα το Grand Prix του Μονακό από το παράθυρο του διαμερίσματος ενός φίλου στη στροφή Σεν Ντεβό.

Πάντα μου άρεσε να βλέπω τα κόκκινα μονοθέσια. Αυτή η ομάδα είναι η δεύτερη οικογένειά μου, από τότε που μπήκα στην Ακαδημία της Ferrari το 2016. Αυτά τα χρόνια έχουμε πετύχει πολλά μαζί. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαστε μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα.

Πιστεύω, πως τα καλύτερα έρχονται και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Το όνειρό μου εξακολουθεί να είναι, η κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη Ferrari και είμαι σίγουρος, πως στα επόμενα χρόνια, θα ζήσουμε σπουδαίες στιγμές και θα κάνουμε τους φίλους μας χαρούμενους».

Leclerc

Κυνηγά το όνειρο του!

Ο Λεκλέρ δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του ακόμα.

Στα 103 Grand Prix, που έχει τρέξει με τη Ferrari, o Λεκλέρ έχει ανέβει 30 φορές στο βάθρο, έχει πετύχει 7 φορές τον ταχύτερο γύρο κι έχει μαζέψει 1035 βαθμούς.

Η πτωχή συγκομιδή σε σχέση με τον συνομίληκο του Μαξ Φερστάπεν οφείλεται, όπως πιστεύουν οι φίλοι του Μονεγάσκου κι όχι μόνο, στην κακή οργάνωση και στρατηγική της Ferrari. Ο Λεκλέρ, χωρίς άγχος πλέον, θα επικεντρωθεί στο στόχο του, με την ελπίδα η ομάδα του να κάνει και αυτή τη δουλειά της.

Δείτε το βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charles Leclerc (@charles_leclerc)

Πηγή: thecars.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ