Φερστάπεν: Τι δήλωσε για τη σύγκρουση με τον Χάμιλτον

Για τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Λιούις Χάμιλτον μίλησε ο Μαξ Φερστάπεν, λέγοντας πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν του άφησε κανένα περιθώριο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαξ Φερστάπεν: 

«Καταλάβαμε πως θα είμαστε πολύ κοντά στην στροφή 1. Ο Χάμιλτον είχε κόψει δρόμο μετά την άσπρη γραμμή στην έξοδο των pit και εγώ έπρεπε να πάω στο “πράσινο κομμάτι” για να μην τον ακουμπήσω. Κατάλαβε ότι θα έκανα την επίθεσή μου. Οπότε αυτός κατάφερε να με ωθήσει εκτός.

Δεν περίμενα αυτόν να με σπρώχνει, σπρώχνει, σπρώχνει, γιατί δεν το χρειαζόταν αυτό. Ακόμα κι αν μου άφηνε το πλάτος ενός μονοθέσιου, θα είχαμε βγει από τη στροφή 2. Ούτως ή άλλως νομίζω ότι θα ήταν ακόμα μπροστά.

Αλλά στην συνέχεια συνέχισε να με σπρώχνει και να με σπρώχνει ακόμα περισσότερο. Και σε ένα σημείο, δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Αυτός απλά με έσπρωξε στα κερμπ. Και για αυτό συγκρουστήκαμε.»

Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα για Χάμιλτον και Φερστάπεν

Παρ΄ ολίγο τραγωδία στο γκραν πρι της Μόντσα, καθώς στη διάρκεια του αγώνα συγκρούστηκαν τα μονοθέσια των Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν, με τον Βρετανό να γλιτώνει τα χειρότερα χάρις το HALO.

O Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής μετά την έξοδό του από τα πιτς συγκρούστηκε με τον Μαξ Φερστάπεν, με την Red Bull του Ολλανδού να καβαλά κυριολεκτικά την Mercedes του Χάμιλτον!

Το ρολ-μπαρ της Mercedes συνετρίβη καταδεικνύοντας την σφοδρότητα της σύγκρουσης, με τον Λιούις Χάμιλτον να γλιτώνει από το HALO.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ