ΕΠΟ: Θα απαντήσουμε στον κάθε Κούγια στα δικαστήρια

ΕΠΟ: Θα απαντήσουμε στον κάθε Κούγια στα δικαστήρια

Μετά από την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια και την απειλή για απόσυρσή της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα της Football League, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η απάντηση στον πρόεδρο του πατρινού συλλόγου θα δοθεί μέσω της δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ δεν είναι διατεθειμένη και δεν πρόκειται να ακολουθήσει κανέναν Κούγια και τις σχεδιασμένες και αποφασισμένες, πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας του, δηλώσεις, αλλά ούτε και να γίνει μέρος των κατασκευασμένων θεατρινισμών του.

Η ΕΠΟ εμπιστεύεται πλήρως όλα τα στελέχη της, μέλη του διοικητικού της συμβουλίου και υπαλλήλους της, την ηθική τους υπόσταση και την καθημερινή τους προσπάθεια για την ισότιμη και απαρέγκλιτη εφαρμογή των κανονισμών προς όλες τις κατευθύνσεις.

Καλεί την αδέσμευτη ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, να συνδράμει με τις δυνάμεις της στην προστασία των ανθρώπων της Ομοσπονδίας από πιθανές εις βάρος τους εκδηλώσεις βίας.

Η ΕΠΟ και τα στελέχη της θα απαντήσουν στον κάθε Κούγια, όπως του αρμόζει και εκεί που πρέπει: στα δικαστήρια και ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, όπου και θα κληθεί να αποδείξει τις ψευδείς και συκοφαντικές επινοήσεις του».

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Παναχαϊκή: Δεν συνεχίζουμε στο βρώμικο πρωτάθλημα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ