Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του Πηλοΐδη

Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του Πηλοΐδη

Σήμερα το βράδυ δύο άτομα προσπάθησαν να εισβάλλουν στην πολυκατοικία, που μένει ο Αθηναίος «ρεφ» και, μάλιστα, αρχικά προσποιήθηκαν ότι φέρνουν παραγγελίες. Οι υπόλοιποι κάτοικοι της πολυκατοικίας δεν τους άνοιξαν, προκλήθηκε αναστάτωση και ο Πηλοίδης βγήκε μαζί με την σύζυγο του στο μπαλκόνι για να δει τι συμβαίνει.

Τότε δέχθηκε επίθεση με τρεις κοτρόνες, που ευτυχώς δεν προκάλεσαν τραυματισμό, αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Ο Πηλοίδης μετά την επίθεση ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα (ΟΔΚΕ και ΚΕΔ) και κατήγγειλε την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Η ΟΔΚΕ θα τοποθετεί δημόσια αύριο Παρασκευή (9/2).

Ο Πηλοίδης έχει δεχθεί διαμαρτυρίες και από τους δύο «αιώνιους αντιπάλους» κατά το παρελθόν: Στην σειρά των τελικών της σεζόν 2006-7 από τον Ολυμπιακό για το μη καταλογισμό φάουλ στον Σκούνι Πεν από τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε αγώνα, που νίκησε ο Παναθηναϊκός και από τους «πράσινους» για την διαιτησία του στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας (4/2), που νίκησε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Τέτοια επίθεση είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ και έρχεται μετά από ένα ντέρμπι, που κύλησε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ενώ οι Έλληνες μπασκετόφιλοι, αλλά και οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι παρακολουθούσαν με θαυμασμό τον προημιτελικό του Final 8 του Ισπανικού Κυπέλλου Μπαρτσελόνα – Ρεάλ.

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ