Επική ανατροπή από την Γιουνάϊτεντ στο Τορίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κριστιάνο πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη φανέλα της Γιουβέντους, πανηγύρισε έξαλλα, αλλά στο τέλος η ομάδα του Μουρίνιο ήταν αυτή που… γιόρτασε τρελά.

Απίθανη ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ που επικράτησε 2-1 στο Τορίνο και βρέθηκε στη 2η θέση και στο -2 από τη «Μεγάλη Κυρία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ έκανε come back νίκης σε αγώνα Champions League με δύο γκολ στα πέντε τελευταία λεπτά για πρώτη φορά από τον τελικό του 1999.

Η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά, είχε τον έλεγχο, με τους Κριστιάνο, Ντιμπάλα να είναι απειλητικοί για την ομάδα του Αλέγκρι. Βέβαια, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 34ο λεπτό για να έρθει η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όταν ο Ντε Χέα με εξαιρετική επέμβαση νίκησε τον Κουαδράδο. Δυο λεπτά αργότερα η «Μεγάλη Κυρία» είχε την καλύτερή της ευκαιρία, όταν το σουτ του Κεντίρα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Μάντσεστερ μπήκε ορεξάτη στην επανάληψη και απείλησε πρώτη, αλλά το σουτ του Μαρσιάλ πέρασε μόλις άουτ. Στο 52ο λεπτό η Γιούβε έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, αλλά η βολίδα του Ντιμπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 65′ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Εξαιρετική μπαλιά του Μπονούτσι, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με υπέροχο τελείωμα πέτυχε 1-0. Μάλιστα, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, το οποίο ήταν το 121ο στη διοργάνωση.

Λίγο αργότερα η Γιουβέντους άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Πορτογάλος μοίρασε στον Πιάνιτς, αλλά ο Βόσνιος νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Ούτε ο Κουαδράδο όμως κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη λίγο αργότερα και η Γιούβε το… πλήρωσε!

Στο 79′ ο Μάτα πήρε θέση στο βασικό σχήμα και στο 86′ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα! Ο ενθουσιασμός των φιλοξενούμενων έφερε και την ανατροπή. Η Γιουνάιτεντ πίεσε και στο 89′ από την προσπάθεια του Πογκμπά και το… αυτογκόλ του Σάντρο ήρθε το 2-1.

Μάλιστα, οι κόκκινοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και τρίτο γκολ, αλλά ο Ράσφορντ στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία!

Γιουβέντους: Στσέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Ντε Σίλιο (83′ Μπαρτσάλι), Κεντίρα (61′ Ματουιντί), Πιάνιτς, Κουαδράδο (90′ Μάντζουκιτς), Μπεντανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα.

Μαν. Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα (79′ Μάτα), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (70′ Ράσφορντ), Σάντσες (79′ Φελαϊνί), Μαρσιάλ.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ