Επεισόδια με οπαδούς του Άρη και του ΠΑΟΚ

Επεισόδια με οπαδούς του Άρη και του ΠΑΟΚ

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Έδεσσα το βράδυ του Σαββάτου όταν περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη συνεπλάκησαν χρησιμοποιώντας καδρόνια, λοστούς, πέτρες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα. Τα επεισόδια έγιναν στην Εδεσσα με αφορμή εγκαίνεια τοπικού συνδέσμου οπαδών Αρη…

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της αστυνομίας που συνέλαβε πέντε άτομα:

Χθες το βράδυ, στην Πλατεία Στουγιαννάκη στην Έδεσσα Πέλλας, εκατόν πενήντα (150) περίπου οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων ενεπλάκησαν σε επεισόδια μεταξύ τους, πετώντας πέτρες και κομμάτια μαρμάρων, καθώς επίσης έγινε ρίψη δύο αυτοσχέδιων βομβών μολότωφ και βεγγαλικών.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, με αποτέλεσμα τα άτομα να αποχωρήσουν από το σημείο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης και στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα ηλικίας 22 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της νομοθεσίας «περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων κ.λπ.». Παράλληλα προσήχθησαν άλλα επτά (7) άτομα, τα οποία μετά την εξέτασή τους, αφέθηκαν ελεύθερα.

Κατασχέθηκαν στην περιοχή, ένας πλαστικός κάλυκας χρησιμοποιημένης φωτοβολίδας και ένα στουπί εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ