Εκτός οι Αβραάμ- Ιμπαγάσα, ατομικό ο Τσόρι

Εκτός οι Αβραάμ- Ιμπαγάσα, ατομικό ο Τσόρι

Άλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα για τον Μίτσελ, καθώς ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Το θετικό της επιστροφής του Βάις, επισκίασε ο τραυματισμός του Τσόρι, �� οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε χθες στο ματς με τη Χοφενχαϊμ, στο αριστερό του γόνατο.

Όσον αφορά τους Παπαδόπουλο και Ιμπαγάσα, παρουσιάζουν βελτίωση, όμως έμειναν για άλλη μία μέρα στο ξενοδοχείο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τη Δευτέρα. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ βρέθηκαν στο γήπεδο του Έστρινγκεν και συνέχισαν τη δουλειά τους. Έκαναν πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Αυτό στην αρχή, αφού στην συνέχεια μπήκε στο «παιχνίδι» και η μπάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τελειώματα φάσεων, με πλήρη ανάπτυξη από την άμυνα έως την επίθεση. Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, με λίγες επαφές και τη βοήθεια «δεικτών». Υπήρξαν και λίγοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν περισσότερη ώρα από τους υπόλοιπους στο χθεσινό ματς και σήμερα έκαναν μόνο αποθεραπεία.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ έκανε ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε χθες στο ματς με τη Χόφενχαϊμ, στο αριστερό του γόνατο. Καλύτερα αισθάνονται οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι έμειναν στο ξενοδοχείο και συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης. Το απόγευμα η ομάδα έχει ρεπό και θα επανέλθει στο γήπεδο αύριο το πρωί.

Πηγή: redder.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ