ΔΣ ΕΣΑΚΕ: Κανονικά η Α1 και βλέπουμε…

Τα είπαν, δεν τα… συμφώνησαν και αποχώρησαν!

Ύστερα από περίπου τρεις ώρες και κάτι ολοκληρώθηκε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου έδωσαν το «παρών» οι ιδιοκτήτες και των 14 ομάδων. Κάποιες στιγμές οι τόνοι ανέβηκαν, χωρίς ευτυχώς να ξεφύγουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν πάρθηκε κάποια συγκεκριμένη απόφαση ή κάτι ουσιαστικό.

Από την άλλη και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά. Υπάρχει, όμως και η περίπτωση να αναιρεθεί και να επαναληφθεί, εάν η ΚΑΕ Ολυμπιακός δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που κατέθεσε και αφορά στον πρόσφατο ορισμό των διαιτητών.

Στη συνεδρίαση αυτή, έγιναν αποκαλύψεις, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να μοιράζουν την ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στην ΚΕΔ/ΕΟΚ και τη VTB League για τον ορισμό του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου.

Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαδόπουλος πέταξε ένα «καρφί» στον Ολυμπιακό, για να λάβει την απάντηση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ένας μίνι διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Σκινδήλια και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναφορικά με το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για τον ορισμό ξένων διαιτητών.

Αφότου ολοκληρώθηκε το ΔΣ, πρώτος εξήλθε της αίθουσας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο «13-1 ομάδες», ενώ αντίθετα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έκαναν κάποια δήλωση.

Από ‘κει και πέρα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, εξέφρασε την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, δήλωσε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και εκτίμησε πως ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος θα δηλώσει «κώλυμα» για το ματς των Πειραιωτών με τον Προμηθέα Πάτρας.

Εν κατακλείδι, κοινός παρονομαστής όλων των ομάδων είναι πως υπάρχει «χοντρό θέμα» με την ελληνική διαιτησία και πως θα πρέπει η κατάσταση να αλλάξει, ώστε να μην συνεχιστεί να πλήγεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό, συμφώνησαν πως μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα ένα δεκαήμερο αργότερα, θα διεξαχθεί νέο ΔΣ στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ