Διπλό…χτύπημα από ΠΑΟΚ

Διπλό…χτύπημα από ΠΑΟΚ

Διπλό μεταγραφικό…. χτύπημα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά τη συμφωνία με τον Μάαρτενς Μάρτενς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται και για την απόκτηση του 27χρονου Εγιόνγκ Ενό. Μιλάμε για αμυντικό χαφ που ανήκει στον Άγιαξ και αποτελεί επιλογή του Χουμπ Στέφενς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον «Αίαντα» να έρθει στον ΠΑΟΚ δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, με την ελληνική ομάδα να πληρώνει ένα ποσό, αλλά να έχει και δικαίωμα αγοράς το καλοκαίρι.

Όπως είπαμε ο Εγιόνγκ Ενό ίναι επιλογή του Χουμπ Στέφενς, που τον γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς ο Καμερουνέζος άσος αγωνίζεται στον Άγιαξ από το 2008. Μέχρι πρότινος έπαιζε με την μορφή δανεισμού στη Φούλαμ, αφού τον είχε πάρει ο Μάρτιν Γιολ, καθώς ο τελευταίος, που πλέον έχει αφήσει την αγγλική ομάδα, τον ήξερε από την παρουσία τους στον Άγιαξ.

Ο Εγιόνγκ Ενό έχει λοιπόν παραστάσεις από το ολλανδικό και το αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί και 33 φορές με την εθνική ομάδα του Καμερούν.

Με αγωνία αναμένονται λοιπόν οι επόμενες ώρες, για να δούμε αν ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσει τις δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές των Ενό και Μάρτενς.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ