BINTEO-Σωκράτης στο pamesports: Ξέρουμε τι έφταιξε

BINTEO-Σωκράτης στο pamesports: Ξέρουμε τι έφταιξε

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στον απεσταλμένο του pamesports και του real group στη Βραζιλία, Μιλιτιάδη Παναγιωτόπουλο, και αναφέρθηκε στη “βαριά” ήττα της Εθνικής από την Κολομβία αλλά και στο καθοριστικό ματς που ακολουθεί κόντρα στην Ιαπωνία.

Οι δηλώσεις του Σωκράτη:

Στον αγώνα με την Κολομβία η άμυνα της Εθνικής αποδείχτηκε η αχίλλειος πτέρνα της. Που πιστεύεις ότι οφείλεται;

«Δεν θα έλεγα ότι στο ματς με την Κολομβία υπήρχε κακή λειτουργία της άμυνας γιατί μη ξεχνάμε ότι τα γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν από ολιγωρίες και ομαδικά λάθη. Σε πολλά σημεία του παιχνιδιού αμυνθήκαμε πάρα πολύ σωστά και μιλάω για όλη την ομάδα και όχι μόνο οι 4-5 παίκτες της άμυνας. Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε τι έφταιξε και θα προσπαθήσουμε στο επόμενο ματς να το βελτιώσουμε. Δηλαδή να κάνουμε κάτι καλύτερο ώστε να μην ξαναδεχτούμε τόσο φθηνά γκολ».

Έχετε να αντιμετωπίσετε μια ομάδα που γρήγορη και πιο δυνατή από την Κολομβία…

«Δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ πιο γρήγορη και δυνατή η Ιαπωνία. Η Κολομβία έχει πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Μια πιο πειθαρχημένη ομάδα ναι, είναι η Ιαπωνία».

Θεωρείς πως η υπεροχή στα στημένα μπορεί κρίνει το αποτέλεσμα;

«Υπερέχουμε σαν ομάδα στα στημένα. Το θέμα είναι όμως να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς και τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται σε αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε πρέπει να τις μετατρέπουμε σε γκολ».

Για την αποστολή του στο δύο αγώνες που ακολουθούν και αν θα αναλάβει προσωπικά το μαρκάρισμα κάποιου αντιπάλου…

«Ο προπονητής μας ποτέ δεν έχει παίξει με το λεγόμενο man to man, το οποίο δεν το βλέπουμε πια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θα κρατήσουμε κάποια άλλα, τα οποία ήταν πολύ καλά ως στοιχεία στο παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Που πλεονεκτεί η ομάδα της Ιαπωνίας;

«Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη με καλούς παίκτες και καλό σύνολο και πάει για ένα αποτέλεσμα όπως κι εμείς γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αφού στα δύο ματς που μένουν πρέπει να πάρεις ή 4 ή 6 βαθμούς για να έχει πιθανότητες να περάσεις. Έχουν όμως και τρωτά σημεία τα οποία μπορούμε να χτυπήσουμε. Θα τα αναλύσουμε με τον προπονητή μας και όπως μας πει έτσι θα πράξουμε».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ