Μπέτις: Με Γκριντς ευχήθηκε η ομάδα του Παπασταθόπουλου – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη ένα εντυπωσιακό video ετοίμασε η Μπέτις στα social media, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Γκριντς έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές της.

Στο εν λόγω video που δημιούργησε η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, εμφανίζονται ποδοσφαιριστές της παρέα με τον Γκριντς, ο οποίος είναι ο γκρινιάρης που μισεί και θέλει να καταστρέψει τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για τον διάσημο ήρωα της ταινίας «The Grinch» και ο σκοπός του είναι να καταστρέψει τα Χριστούγεννα, καθώς τον κυριεύει η γκρίνια. Προφανώς η επιλογή του έχει να κάνει με το βασικό χρώμα του, το πράσινο, το οποίο είναι και το χρώμα της Μπέτις.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε η Μπέτις, με ένα χριστουγεννιάτικο Γκριντς ντυμένο στα πράσινα και λευκά , ο Άμπνερ Βινίσιους και ο Γουίλιαν Χοσέ τραγουδούν ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι στα Πορτογαλικά, ο Λουίς Ενρίκε προσπαθεί να το πει στα αγγλικά και ο Μπόρχα Ιγκλέσιας εμφανίζεται να παίζει μια πλαστική τρομπέτα και όλοι μαζί στέλνουν ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

«Ήθελα να στείλω χαιρετισμούς σε όλους τους οπαδούς της Μπέτις. Αρχικά, ευχαριστώ σας για την υποστήριξη που είχατε μόνιμα με την ομάδα μας. Και σας εύχομαι καλές γιορτές και ένα υπέροχο έτος 2024 όλοι μαζί . “, είναι το μήνυμα που στέλνει από την πλευρά τους στους οπαδούς ο προπονητής της Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Μπέτις πήγε διακοπές αφού πήρε έναν βαθμό κόντρα στη Χιρόνα, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στην βαθμολογία της La Liga. Οι Verdiblancos συνεχίζουν και στο Copa del Rey και στο Conference League μετά την πτώση τους από το Europa League.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ