Bαρύ κλίμα για Μίτσελ και παίκτες

Bαρύ κλίμα για Μίτσελ και παίκτες

 

Με κατεβασμένα κεφάλια και δίχως να περάσουν από το Ρέντη αποχώρησαν οι ερυθρόλευκοι. Βαρύ κλίμα και για Μίτσελ ενόψει Μάλμε. Αγωνία για Μιλιβόγεβιτς.

Πολύ βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ που φέρνει την ομάδα μπροστά στον κίνδυνο να μείνει επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή αν νικήσει ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, να υποχωρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανάλογα με το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, αλλά και ενόψει του αγώνα με την Μάλμε όπου κρίνεται η ευρωπαϊκή παρουσία.

Μίτσελ και παίκτες αποχώρησαν κατηφείς, ο Ισπανός συνοδευόταν από τη σύζυγό του, ενώ οι ποδοσφαιριστές όπως και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πήγαν στα σπίτια τους δίχως να περάσουν από το Ρέντη, υπό το φόβο «υποδοχής».

Από τη διοίκηση δεν έχει εκφραστεί επί του παρόντος κάποια θέση και γίνεται προσπάθεια να διατηρηθεί όσο το δυνατόν η ηρεμία ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα. Ο Μίτσελ θα κριθεί στο ματς με τη Μάλμε.

Αγωνία για την Τρίτη υπάρχει σχετικά με τη συμμετοχή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς που τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου και πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Σήμερα θα φανεί αν προλαβαίνει το παιχνίδι με την Μάλμε, κάτι που μοιάζει δύσκολο.

Ο Μποτία θα είναι εντάξει για την Τρίτη. Το Σάββατο είχε δηλωθεί στην ενδεκάδα, αλλά ένιωσε μια αδιαθεσία, γαστρεντερίτιδα όπως αποδείχτηκε, και την τελευταία στιγμή αντικαταστάθηκε από τον Σιόβα.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ