Μπαράζ… Ευρώπης ΠΑΟ-Ξάνθη

Μπαράζ… Ευρώπης ΠΑΟ-Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός και η Ξάνθη (20:00, NS 1) δεν πήραν ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, αλλά μπορεί να έχουν την ευκαιρία τους αν νικήσουν στο σημερινό μπαράζ.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη, αν δεν αναβληθεί ο αγώνας μετά τα καρφιά και τις μπογιές που πέταξαν άγνωστοι στον αγωνιστικό χώρο, για την πιθανότητα να κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν κάποια ομάδα που συμμετέχει στα πλέι οφ δεν πάρει αδειοδότηση.  

Ο Παναθηναϊκός έκανε ίσως την χειρότερη χρονιά της ιστορίας του, όμως, έχει την ευκαιρία να διορθώσει έστω και κάτι…  

Ο Γιάννης Βονόρτας αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο. Δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Μαρίνος. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Πάπε Σο, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Λαγό, ενώ εξτρέμ θα είναι ο Ντίνας και ο Μπαρμπαρούσης με τον Φιγκερόα να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή βρίσκονται οι Καπίνο, Χουχούμης, Σισοκό, Πίντο, Καζιγιάμα, Φορναρόλι, Αποστολόπουλος και Εσπάρθα.

Από την άλλη, η Ξάνθη δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή τους: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας.  

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ