Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνελήφθη 42χρονος που φέρεται να χτύπησε με κουτουλιά τον Ρόι Κιν

Η Μητροπολιτική Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός 42χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στον αναλυτή του «Sky Sports» και πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, μετά τη νίκη 3-1 της Άρσεναλ επί των Κόκκινων Διάβολων στο «Emirates Stadium» την Κυριακή.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πανηγύρισαν οι φίλοι των «κανονιέρηδων» όταν ο Μαγκουάιρ πέρασε αλλαγή στο ντέρμπι – BINTEO

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο 52χρονος Κιν δέχθηκε επίθεση από οπαδό. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το περιστατικό, ο συνεργάτης του Κιν και πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μίκα Ρίτσαρντς, φαίνεται να είναι αντιμέτωπος με έναν άνδρα.

«Κατανοούμε ότι η αστυνομία ερευνά μια υποτιθέμενη επίθεση από μέλος του κοινού αμέσως πριν από το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε εκπρόσωπος του Sky Sports στην ιστοσελίδα τους. «Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Μίκα Ρίτσαρντς προσπαθούσε για να σταματήσει τον καβγά», ανέφερε η ανακοίνωση του Sky.

Premier League: Νίκη στις καθυστερήσεις για την Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άνετη επικράτηση της Λίβερπουλ

Η Άρσεναλ πρόσθεσε ότι έχει λάβει γνώση του περιστατικού: «Η Μητροπολιτική Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το θέμα και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις έρευνές της», δήλωσε εκπρόσωπος της Άρσεναλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ