Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το life story της συντρόφου του Ρονάλντο – Από πωλήτρια στην απόλυτη χλιδή

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι η σαγηνευτική και λαμπερή αρραβωνιστικιά του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού μας έχει μαγέψει όλους εδώ και αρκετό καιρό αφού παρακολουθήσαμε τις αναρτήσεις τους στα social media, αλλά κάτω από όλη τη λάμψη και την αίγλη, ποια είναι πραγματικά η 29χρονη; – Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η εμφάνιση με μαντίλα στη Σαουδική Αραβία

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι μοντέλο, χορεύτρια και μητέρα των 5 παιδιών του Cristiano, Bella Esmeralda, Alana Martina, Cristiano Jr, Eva και Mateo. Έχει 51 εκατομμύρια ακολούθους. Όμως το ξεκίνημά της δεν ήταν εξίσου λαμπερό.  Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες αλλά μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, στη Jaca της Ισπανίας, μαζί με την αδελφή της Ivana. Η μητέρα της είναι Ισπανίδα ενώ ο πατέρας της από την Αργεντινή. Στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο Netflix για την ζωή της, αποκάλυψε πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά της χρόνια.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Οι νέες φίλες της στην Αλ-Νασρ – Οι εντυπωσιακές WAGS

Φοίτησε σε καθολικό σχολείο και ήταν αφοσιωμένη μπαλαρίνα για το μεγαλύτερο μέρος της νεαρής της ζωής μέχρι που αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη μετακόμιση στην πόλη, όπου έγινε βοηθός πωλήσεων πολυτελείας στη Μαδρίτη.

Πρώτα δούλευε στο Massimo Dutti και μετά στην Gucci. Τότε ήταν που η ζωή της άλλαξε άρδην και βρέθηκε από την πώληση πολυτελών αντικειμένων, στο να φορά η ίδια υψηλή ραπτική στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης της, μετά τον τραγικό χαμό του γιου της

Η πρώτη συνάντηση με τον Κριστιάνο ενώ ήταν πωλήτρια

Ενώ εργαζόταν στην Gucci, το ειδύλλιο ξεκίνησε μεταξύ εκείνης και του Κριστιάνο, όταν ήταν προσωπικός πελάτης της για ψώνια και τη ρώτησε αν θα ήθελε να τον συνοδεύσει σε μια εκδήλωση. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, αφού φωτογραφήθηκαν μαζί από τους παπαράτσι πολλές φορές, η σχέση του ζευγαριού σύντομα άρχισε να αναπτύσσεται σταθερά.

«Εργαζόμουν στο κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη και κανονικά θα είχα σχολάσει στις πέντε, αλλά μια συνάδελφος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να μείνω μισή ώρα παραπάνω επειδή περιμέναμε έναν σημαντικό πελάτη. Ήταν εκείνος» περιέγραψε σε συνέντευξή της.

«Εμφανίστηκε ένας όμορφος άνδρας, σχεδόν δύο μέτρα, συνοδευόμενος από ένα παιδί και μια παρέα φίλων του. Άρχισα να νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου, σκέφτηκα “Τι μου συμβαίνει;”» θυμάται η Τζορτζίνα.

Στη νέα της σειρά του Netflix , «I am Georgina» εξηγούσε πως ενώ έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά το πρωί, στη συνέχεια θα την έπαιρνε ο Κριστιάνο με μια Bugatti. Ο Κριστιάνο εξηγεί επίσης στη σειρά ότι ποτέ δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα γίνονταν τόσο σοβαρά μεταξύ τους.

«Όταν τελείωσα τη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti», συνέχισε το πρώην μοντέλο. «Δεν πίστευα ότι θα γινόταν η γυναίκα της ζωής μου»,  έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Ρονάλντο.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Σε συνέντευξη που έδωσε στην κυριακάτικη Sun το 2019, η Τζορτζίνα είπε ότι είναι δύσκολο να έχει σχέση με κάποιον που βρίσκεται συνεχώς υπό παρακολούθηση, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, επισημαίνοντας πως η μεταξύ τους συναισθηματική σχέση είναι το σημαντικότερο και προσπαθεί να κρατάει πάντα τη σπίθα του ρομαντισμού αναμμένη, λέγοντας ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια κοιμάται πάντα μόνο με τα εσώρουχα της.

«Αυτό που νιώθω γι’ αυτόν είναι ισχυρότερο από οτιδήποτε άλλο. Μαζί είμαστε πολύ δυνατοί και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός», είπε και πρόσθεσε ότι «η αποπλάνηση και η ονειροπόληση είναι πολύ σημαντική. Πάντα κοιμάμαι με εσώρουχα και κυρίως σέξι» και συνέχισε ότι ο ύπνος με σέξι εσώρουχα είναι πιο «άνετος» και «ρομαντικός» και θα κάνει τον άνδρα σας «χαρούμενο».

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Από πωλήτρια, influencer

Μετά τη σχέση της με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, η 29χρονη έχει χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο και influencer. Έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες για brands όπως Gucci , Prada και Chanel. Είναι επίσης συγγραφέας ενός βιβλίου, «Soy Georgina», το οποίο εκδόθηκε το 2022.

Ασχολείται με την φιλανθρωπία και είναι πρεσβευτής της οργάνωσης Save the Children. Έχει εργαστεί για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την παιδική φτώχεια και έχει δωρίσει χρήματα σε πολλές άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η απώλεια του γιου τους

Τον Απρίλιο του 2022 ενώ περίμεναν τον ερχομό των διδύμων που κυοφορούσε η Τζορτζίνα, δυστυχώς ο γιος τους πέθανε. Η μικρή Μπέλα Εσμεράλντα τα κατάφερα, αλλά το ζευγάρι πέρασε μια δύσκολη περίοδο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Οι διακοπές του ζευγαριού είναι πάντα χλιδάτες

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ