«Καρφιά» για την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ – «Ήταν στο κυνήγι για έναν εκατομμυριούχο»

Πρεμιέρα έκανε η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι του Netflix «I Am Georgina» κι έτσι η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η εμφάνιση με μαντίλα στη Σαουδική Αραβία

Η σύντροφος του σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Πορτογάλο σταρ στο κατάστημα της Gucci όπου εργαζόταν στο κέντρο της Μαδρίτης. Χρήστης του TikTok με το όνομα Pablo Bone, ισχυρίζεται ότι έχει δουλέψει στο παρελθόν με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, την οποία χαρακτήρισε αλαζονική.

«Δούλευα με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στη Gucci περίπου δύο μήνες πριν γίνει διάσημη», ανέφερε ο Bone. «Συναντηθήκαμε αρκετές φορές ενώ δουλεύαμε στο κατάστημα. Εκείνη ήταν στο γυναικείο τμήμα και εγώ στο ανδρικό. Είχα ήδη δει τον Κριστιάνο αρκετές φορές στο κατάστημα πριν συναντηθούν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που ειπώθηκαν για τον Κριστιάνο και την Τζορτζίνα. Η Τζορτζίνα ήταν πάντα έτσι. Ακόμα και όταν δεν είχε πολλά χρήματα ή δεν είχε τουλάχιστον τα χρήματα που έχει τώρα, είχε πάντα αυτόν τον αέρα αλαζονείας και ανωτερότητας. Τελικά, πάντα έψαχνε να πετύχει και γι’ αυτό δούλευε σε διάφορες εταιρείες πολυτελείας. Γνώριζε πολλούς ανθρώπους στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης στη Μαδρίτη».

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Οι νέες φίλες της στην Αλ-Νασρ – Οι εντυπωσιακές WAGS

Ο ίδιος σημειώνει ότι η Τζορτζίνα ήταν πάντα φιλόδοξη και είχε στο μυαλό της να παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, επειδή η Τζορτζίνα το έχει περιγράψει έτσι, όταν συναντήθηκαν ο Κριστιάνο έμπαινε στο κατάστημα της Gucci με κάποιους φίλους και τον γιο του και εκείνη μόλις έβγαινε από την πόρτα, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα», υποστήριξε ο Bone.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόζαρε με τον Ενγκάνου με… βαμμένα νύχια

«Όταν ο Κριστιάνο μπήκε στο κατάστημα, όλοι γυρίσαμε να τον κοιτάξουμε γιατί είναι ένας πολύ ψηλός άντρας και τέτοιου είδους πελάτες παρακολουθούνται μόνο από τους διευθυντές των καταστημάτων» σημείωσε ο Pablo Bone, ο οποίος έχει πάνω από 350 χιλιάδες followers στο TikTok και αναρτά συχνά βίντεο που μιλά για την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Ο χρήστης του TikTok που «καρφώνει» την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

 

@pablobonee Respuesta a @@geemmabbm 💖 INSTA: PABLOBONEE @PABLETE.HA ♬ fashion show(256764) – TimTaj

 

@pablobonee Respuesta a @Victoria @PABLETE.HA ♬ fashion show(256764) – TimTaj

@pablobonee Respuesta a @Arivila8 INSTA: PABLOBONEE @PABLETE.HA ♬ fashion show(256764) – TimTaj

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ