Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόζαρε με τον Ενγκάνου με… βαμμένα νύχια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξάφνιασε τους εκατομμύρια followers του με την ανάρτηση που έκανε με τον κορυφαίο αθλητή μικτών πολεμικών τεχνών του UFC, Φράνσις Ενγκάνου. Στις φωτογραφίες τα βλέμματα τράβηξαν τα βαμμένα νύχτα των ποδιών του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η εμφάνιση με μαντίλα στη Σαουδική Αραβία

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές πόζαραν για μια φωτογραφία σαν να είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν ενώ ακολούθησαν και πιο χαλαρές πόζες στις οποίες φαίνονται να γελούν και να αγκαλιάζονται.

Οι followers τόσο του Ρονάλντο όσο και του Ενγκάνου παρατήρησαν μια… λεπτομέρεια στις φωτογραφίες εκτός από Balenciaga παντόφλα των 400 ευρώ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να έχει βάψει τα νύχια των ποδιών του και μάλιστα σε μαύρο χρώμα.

Πώς θα είναι οι Μέσι, Ρονάλντο και Μπαπέ όταν… γεράσουν – Θα τους αναγνωρίζατε; – ΦΩΤΟ

 

«Τι συμβαίνει εδώ; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχτα των ποδιών του;» αναφέρει ένας χρήστης κάτω από την φωτογραφία ενώ τα σχόλια άρχισαν στη συνέχεια να πέφτουν… “βροχή” με κάποιους να μην αποκλείουν αυτό να είναι δουλειά της συντρόφου του. «Αυτό είναι σίγουρα δουλειά της Τζορτζίνα. Χωρίς καμία αμφιβολία» αναφέρει ένα από τα σχόλια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται με βαμμένα νύχια

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντοπίζεται με βαμμένα νύχια.

Ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε “πιαστεί” με βαμμένα νύχια το 2010 ενώ χαλάρωνε σε διακοπές στη Νέα Υόρκη.

Τα βαμμένα νύχια του έγιναν ξανά πρωτοσέλιδο το 2016, όταν εθεάθη να χαλάρωνε δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Setai στο Μαϊάμι.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με βαμμένα νύχια

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ