Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδί, να μεγαλώσει η οικογένειά μας»

Τον γιο τους βάπτισαν το απόγευμα του Σαββάτου (2/9) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σε εκκλησία στο Καβούρι. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα του παππού του Βλάσση, του πεθερού της Κωνσταντίνας και πατέρα του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε μία λαμπερή δεξίωση. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια έβαλε δύο διαφορετικά φορέματα, ένα λευκό στη βάπτιση και ένα χρυσό στη δεξίωση, ενώ την ψυχαγωγία των καλεσμένων ανέλαβαν οι Μέλισσες.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δηλώσεις στα συνεργεία των τηλεοπτικών εκπομπών που τους περίμεναν μετά τη βάπτιση.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ο μικρός έκλαψε λίγο την ώρα του Μυστηρίου. Ήταν μια στιγμή μοναδική που περιμέναμε καιρό. Νονές είναι η αδελφή του συζύγου μου η Αλεξάνδρα και η Σούλα, η αγαπημένη μας φίλη. Θα πάρουμε μια ανάσα και θα δούμε αργότερα τον γάμο» είπε αρχικά.

Αναφορικά με την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης και το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά, εξήγησε πως: «Προσέχω όσο μπορώ, αλλά μετά τις διακοπές με την ετοιμασία της βάπτισης, τα έχασα τα κιλά. Μου λείπει πολύ η δουλειά μου και νομίζω ότι θέλω να επιστρέψω. Θα τα πούμε όλα».

«Θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδί, να μεγαλώσει η οικογένειά μας» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ