Άρης – ΠΑΟΚ 4-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Έπειτα από 664 ημέρες και 51 παιχνίδια το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ έλαβε τέλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι «κιτρινόμαυροι» επιβλήθηκαν με 4-2 του «δικεφάλου», που κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τον Σβιντέρσκι να «γράφει» το 0-1. Στο 12’ ο τερματοφύλακας του Άρη είπε «όχι» στον Μίσιτς και στο 17’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντάνιελ Λάρσον. Ο Σουηδός επιθετικός μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Σβιντέρσκι πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ στο 20’, αλλά ο Κουέστα τον σταμάτησε και στο 40’ ήρθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων με σκόρερ τον Φραν Βέλεθ. Στο 47′ από λάθος του Ζίφκοβιτς ο Ρόουζ πέτυχε τρίτο γκολ με κεφαλιά.

Στο 48′ γκολ του Φετφατζίδη ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο 67′ ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του φάση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στην ωραία σέντρα του Γιαννούλη, ο Σβιντέρσκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα. Στο 70’ ο Λούκας Σάσα σημείωσε το 4-1 μετά από πάσα του Φετφατζίδη. Στο 77′ ο ΠΑΟΚ μείωσε το σκορ με σουτ του Μάτος σε 4-2 αλλά τα χρονικά περιθώρια ήταν λίγα για μια πιο ουσιαστική αντίδραση.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Ρόουζ, Ινγκασον, Γιαννούλης

Άρης: (Μίκαλε Ενενινγκ) Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (90’+ Μαρτίνες), Λάρσον (65′ Ντουρμισάϊ), Φετφατζίδης (89′ Αμπού Μπα), Ιντέγιε

ΠΑΟΚ: (Αμπέλ Φερέϊρα) Ζίφκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ινγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός (62′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας, Σφιντέρσκι (79′ Ακπομ), Βιεϊρίνια (75′ Ντάγκλας Αουγκούστο).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ