Άρεσε ο Ολυμπιακός

Άρεσε ο Ολυμπιακός 

Καλά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν. Επικράτησε με 2-1 της Σίμουρκ από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ θα μπορούσε να είχε βάλει πολλά γκολ ακόμη.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε στο ντεμπούτο του ο Βλάντιμιρ Βάις, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και είχε πολύ καλή παρουσία.

Το πρώτο γκολ της σεζόν πέτυχε ο νεαρός Διαμαντάκος, ενώ οι Αζέροι ισοφάρισαν στο ξεκίνημα του β μέρους ενώ νωρίτερα είχαν αστοχήσει σε πέναλτι.

Ευχαριστημένος ο Μίτσελ από την κυκλοφορία και το ρυθμό της ομάδας. Με 4-2-3-1 έπαιξε ο Ισπανός που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες εκτός από τον υπό παραχώρηση Αμπντούν.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, προηγήθηκε νωρίς με το γκολ του Διαμαντάκου στο 8 μετά την ωραία ασίστ του Μανιάτη με το τακουνάκι και το τελείωμα του νεαρού φορ.

Με πρωταγωνιστή τον ταχύτατο Βάις και με τον Σαλίνο να αφήνει καλές εντυπώσεις δείχνοντας ότι ξέρει καλά τη θέση του δεξιού μπακ, ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει απέναντι στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν που υπολειπόταν σε ποιότητα.

Δείγματα της κλάσης του έδειξε και ο Ντομίνγκες ο οποίος πάντως ήταν αρκετά βαρύς από την προετοιμασία.

Η Σίμουρκ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι που έκανε ο Κοντρέρας στο 35 αλλά ο αμυντικός της Νοβρούζοφ αστόχησε στην εκτέλεση.

Ο Μίτσελ έκανε συνεχώς αλλαγές βάζοντας όλους τους παίκτες, με τον Ολυμπιακό να αιφνιδιάζεται στο ξεκίνημα της επανάληψης από διαδοχικά λάθη στην άμυνα και τον Ζερνάνοβιτς να ισοφαρίζει με κοντινό σουτ.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση με ένα σπάνιο γκολ από τον Μήτρογλου στο 55. Ο διεθνής φορ πήρε την μπάλα από τον Σάμαρη, την πέρασε κάτω από τα πόδια του στόπερ της Σίμουρκ και πλάσρε υπέροχα με το αριστερό τον Αζέρο γκολκίπερ δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Ο Μήτρογλου είχε κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, όπως και αρκετοί συμπαίτκες του για περισσότερα γκολ.

Γενικά ο Ολυμπιακός άρεσε σε αυτό το πρώτο φιλικό, με καλή κυκλοφορία και ρυθμό, ωραίες επινοήσεις στην επίθεση και σίγουρα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ