Aποφασισμένοι για την πρόκριση

Aποφασισμένοι για την πρόκριση

 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς με την Άντερλεχτ, το βράδυ της Τρίτης στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του δούλεψαν στο Ρέντη κυρίως στον τομέα της πίεσης στον αντίπαλο, καθώς σκοπός του Ολυμπιακού είναι να επιτεθεί από την αρχή και να «στριμώξει» τους Βέλγους.

Στην αποστολή είναι όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες της λίστας, δηλαδή και ο Καρλ Μετζανί. Απόντες οι τραυματίες Μήτρογλου και Μανιάτης.

Για την ενδεκάδα ο Μίτσελ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, όπως άλλωστε το συνηθίζει.

Για την επίθεση φέρονται ως επικρατέστεροι ο Σαβιόλα στην κορυφή και πίσω του ο Ντομίνγκεζ με τους Φουστέρ και Κάμπελ στα άκρα. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Βάις ή ο Ολαϊτάν που είχαν σημαντική συνεισφορά στη νίκη επί του Αστέρα.

Στον άξονα το δίδυμο Εντινγκά, Σάμαρη φαντάζει ως το επικρατέστερο, με τον Μασάντο να έχει λιγότερες πιθανότητες έναντι του Κογκολέζου. Αν και υπάρχει ένα σενάριο να προωθηθεί ο Σιόβας στο κέντρο μαζί με τον Σάμαρη και να παίξει ο Αβραάμ μαζί με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Σίγουροι για τα άκρα είναι οι Σαλίνο και Χολέβας και φυσικά ο Ρομπέρτο στην εστία.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανωλάς, Μετζανί, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ