Αγγλία: Μπράιτον και Μπόρνμουθ «βομβάρδισαν» το Λονδίνο

Μπράιτον και Μπόρνμουθ «βομβάρδισαν» το Λονδίνο, η Σαουθάμπτον βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην Championship, ενώ «χαμένη» ήταν και η Έβερτον απέναντι στην «αδιάφορη» Φούλαμ.

Από τα πέντε ματς του «κυρίως μενού» της 31ης αγωνιστικής της Premier League, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με «διπλά» στα τέσσερα, ενώ από τους γηπεδούχους η μόνη που πανηγύρισε ήταν η Γουλβς με το 2-0 επί της Μπρέντφορντ, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πει κανείς ότι διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των «Λύκων» στο κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τα μεγάλα «μπαμ» έκαναν, Μπράιτον και Μπόρνμουθ, που αν και βρέθηκαν πίσω στα ματς που έδιναν στο Λονδίνο με Τσέλσι και Τότεναμ αντίστοιχα, κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και με 1-2 και 2-3, έβαλαν σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες τους «μπλε» και τους «πετεινούς».

Η Τσέλσι επί της ουσίας δεν θα είναι παρούσα στην επόμενη σεζόν σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, εκτός κι αν αποκλείσει τη Ρεάλ στη ρεβάνς του 2-0 και πάρει το Champions League, ενώ η Τότεναμ παρέμεινε εκτός τετράδας, αν και είχε την ευκαιρία να «πιάσει» στους 56 βαθμούς τις Νιουκάστλ και Γιουνάιτεντ, έστω και με ματς περισσότερο.

Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που είχε για να μείνει «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής «κλώτσησε» στο «Σεντ Μέρις» η Σαουθάμπτον, όπου ηττήθηκε 0-2 από την Κρίσταλ Πάλας. Και τα δύο γκολ των «Αετών» σημείωσε ο Έζε.

Όσον αφορά την Έβερτον, μπορεί να παρέμεινε εκτός επικίνδυνης ζώνης (στην ισοβαθμία υπερτερεί της Νότιγχαμ), αλλά οπωσδήποτε το εντρός έδρας 1-3 από την Φούλαμ μπορεί να χαρακτηριστεί ως οδυνηρό αποτέλεσμα για τους «εφοπλιστές».

Τα αποτελέσματα

Άστον Βίλα-Νιούκαστλ 3-0 (11΄ Ράμσεϊ, 64΄,83΄ Γουότκινς)

Τσέλσι-Μπράιτον 1-2 (13΄ Γκάλαχερ – 42΄ Γουέλμπεκ, 70΄ Ενκίσο)

Έβερτον-Φούλαμ 1-3 (35΄ ΜακΝίλ – 22΄ Ριντ, 51΄ Γουίλσον, 68΄ Τζέιμς)

Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 0-2 (54΄,68΄ Έζε)

Τότεναμ-Μπόρνμουθ 2-3 (14΄ Σον, 88΄ Ντανζούμα – 38΄ Βίνα, 51΄ Σολάνκε, 90΄+5 Ουατάρα)

Γουλβς-Μπρέντφορντ 2-0 (27΄ Ντιέγκο Κόστα, 69΄ Χουάνγκ Χι-Τσαν)

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 19:30

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 16/4

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Γ. 16/4

Λιντς-Λίβερπουλ 17/4

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ