Αγγελόπουλος: «Θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα, ενώ έστειλε και μήνυμα για… Final Four.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Euroleague και μετά το τέλος της μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Είναι πολύ μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα που είχε 20.000 κόσμο, αλλά πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Θύμισε Κωνσταντινούπολη και ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφερόμενος και στο καλάθι του Πρίντεζη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για:

…τον πλουραλισμό του Ολυμπιακού: «Είχαμε τραυματισμούς, αλλά η ομάδα έδειξε πως πάντα κάποιος βγαίνει μπροστά. Είναι σημαντικό και το τρίποντο του Πρίντεζη. Θύμισε αγώνα πλέι οφ».

…το αν ο ελληνικός κορμός αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού: «Τα μυστικά είναι πολλά. Κάποια στιγμή θα τα αναλύσουμε. Δεν είναι μόνο ο Ελληνας προπονητής και οι Ελληνες παίκτες. Ο ελληνικός κορμός είναι σημαντικός, αλλά και ο Γκριν έβγαλε την πάσα στον Πρίντεζη. Το μυστικό είναι και στο πώς δένουν, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ ξένων κι Ελλήνων».

…την πορεία του Ολυμπιακού και αν νιώθει ικανοποίηση: «Μαζί με τον Παναγιώτη έχουμε πετύχει κάτι εκπληκτικό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Εuroleague τα τελευταία 8 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει».

…για το αν ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στο Final Four: «Προηγείται το ματς με την Ρεάλ. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει την Ρεάλ. Το καλάθι του Πρίντεζη πάντως θύμισε Κωνσταντινούποολη».

…το αν ζήλεψε την ατμόσφαιρα: «Δεν μπορώ να πω ότι ζήλεψα. Ηταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα. Βοηθάει και το γήπεδο, όπου θα γίνει το F4 του 2018. Μακάρι να είμαστε εδώ».

…το ΣΕΦ: «Η Πολιτεία έχει κάποιες σκέψεις. Οταν μας ανακοινωθούν θα το συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα θα το δούμε».

Τέλος, ζητήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αφιερώσει κάπου τη νίκη, όπως έπραξε ο Κώστας Παπανικολάου, αλλά εκείνος αποκρίθηκε ««θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη».Πηγή: filathlos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ