Αναστασίου: Για μένα δεν υπάρχει αποδυναμωμένος ΟΦΗ

Δύσκολο χαρακτήρισε το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε ότι η κρητική ομάδα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι συσπειρωμένη και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Επίσης τόνισε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τι θα συναντήσουν στην έδρα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

 «Δύσκολο παιχνίδι. Για εμένα δεν υπάρχει αποδυναμωμένος ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι τα προβλήματα τους έχουν ενώσει και τους έχουν κάνει πολύ πιο δυνατούς. Και αυτό που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι ότι παλεύουν και αυτό που λέει και ο προπονητής τους κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε ματς. Οπότε ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και εμείς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Για την έδρα του Ηρακλείου: «Όλοι ξέρουμε την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο. Πέρυσι αγωνιστήκαμε δύο φορές εκεί και ιδίως στον ημιτελικό η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ευελπιστώ να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν τα παιδιά που θα είναι στο γήπεδο και ο κόσμος που θα έρθει να το δει».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Στις 22 Φεβρουαρίου το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός στο ΑΣΕΑΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ