Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Τσιώλης

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Τσιώλης

 

Η επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης πιστώνεται εν πολλοίς στον Σάκη Τσιώλη, με τη διοίκηση των Αρκάδων να ανανεώνει τη συνεργασία μαζί του για τα δύο επόμενα χρόνια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη στην Τρίπολη και ενώ ο Αστέρας γνώρισε προηγουμένως την ήττα από τους ακρίτες, ανακοινώθηκε η συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον Σάκη Τσιώλη για δύο ακόμη χρόνια.

Οι διοικούντες την αρκαδική ΠΑΕ αναγνωρίζουν με αυτόν τον τρόπο την προσφορά του Έλληνα τεχνικού και παράλληλα βάζουν μια και καλή τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Τσιώλη ως έναν από τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Μποροβήλος αναφερόμενος στην ανανέωση με τον Σάκη Τσιώλη, είπε: “Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άλλα αποτελέσματα εκτός από τις νίκες. Βλέπουμε την επόμενη μέρα. Ξέρετε τι έχει προσφέρει ο Τσιώλης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα παραμείνει στον Αστέρα για 2 ακόμη χρόνια. Μαζί του, ο Αστέρας θα συνεχίσει να πετυχαίνει πράγματα και είμαστε σίγουροι ότι στη συνέχεια της χρονιάς θα βρεθεί εκεί που του αξίζει”.

Ο Σάκης Τσιώλης από την πλευρά του είπε: “Ευχαριστώ τους κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, αλλά και το Γιώργο Μποροβήλο για την αγάπη, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον. Δεν υπήρξε ποτέ λόγος για να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με τον Αστέρα. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την αγάπη και την εκτίμηση, η οποία είναι αμοιβαία”.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ