Αλεσάντρο Τζεντίλε: Έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε στις διακοπές του

Σοκ με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος έπεσε από ύψος 4 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ισπανία.

Ο 29χρονος Ιταλός  φόργουορντ, που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για 4 μήνες τη σεζόν 2016-17, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα αφού έπεσε από το μπαλκόνι της βίλας στη Φορμεντέρα που είχε νοικιάσει.

Όπως αναφέρει ο filathlos.gr, σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε ανάσκελα στο πάτωμα από ύψος τεσσάρων μέτρων, παρουσία του αδελφού του Στέφανο και κάποιων φίλων του και αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Στην αρχή, είχε διαδοθεί μια φήμη ότι η κατάστασή του ήταν ανησυχητική, αλλά ο ίδιος καθησύχασε τους πάντες από το νοσοκομείο ότι «δεν είναι πολύ σοβαρό».

«Θα έρθω στην Ιταλία για θεραπεία. Ευχαριστώ όλους όσους με σκέφτηκαν και μου έστειλαν ένα μήνυμα και λυπάμαι που ανησυχήσατε» ανάρτησε ο παίκτης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport», ο Τζεντίλε υπέστη κάποια κατάγματα στους σπονδύλους. Γι’ αυτό αύριο το πρωί θα μεταφερθεί στη Νάπολη όπου θα πρέπει να χειρουργηθεί. Φαίνεται πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την καριέρα του, όμως θα χρειαστεί να αναρρώσει για ένα μεγάλο διάστημα.

Οι ισπανικές αρχές εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση

ανάρτηση Τζεντίλε .

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ