Αυτοί είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για εξτρέμ και χαφ – ΦΩΤΟ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού και ενός χαφ που θα δύναται να αγωνιστεί είτε ως αντί-Σιμόες είτε μαζί με τον Πορτογάλο μέσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδας. Πρόκειται για δυο θέσεις που στην Ένωση είχαν αποφασίσει ότι θα ενισχυθούν εφόσον η ομάδα κλειδώσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League. Κάτι που φαίνεται πως θα πετύχει μετά τη νίκη (1-2) μέσα στην Ουγγαρία με αντίπαλο την Βίντι…

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο περιπτώσεις που φαίνεται να έχουν ψηλά στη λίστα τους οι κιτρινόμαυροι είναι αυτές του Λουτσιάνο Νάρσινγκ της Σουόνσι για τα “φτερά” και του Νεμάνια Ραντόγια της Θέλτα για τα χαφ.

Ο 27χρονος Ολλανδός εξτρέμ έχει παίξει σε όλες τις εθνικές της χώρας του και πέρυσι είχε 18 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά στη συνέχεια τα… τσούγκρισε με τον προπονητή του με αποτέλεσμα να μην παίζει, ενώ και τώρα δεν έχει πάρει συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ γεγονός που φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει.

Ο Νάρσινγκ το 2014 στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν βασική επιλογή των Οράνιε με 3 ασίστ στο ενεργητικό του (τότε ανήκε στην PSV) και στις επιλογές για την τελική αποστολή για εκείνο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τελικά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός. Όμως η μεταγραφή για την Σουόνσι ήρθε αφού η ολλανδική ομάδα πήρε 5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει…

Η δεύτερη περίπτωση που αφορά και την βασική ανάγκη ενίσχυσης της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα έχουν συναποφασίσει Ματιάσεβιτς, Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης, είναι η περίπτωση του κεντρικού μέσου. Πρόκειται για τη μεταγραφή που είχε χαρακτηριστεί απαραίτητη από όλους τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ο Νεμάνια Ραντόγια διαθέτει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ήθελε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Για τέσσερις σεζόν ο 25χρονος Σέρβος χαφ μετράει πολλές συμμετοχές με την φανέλα της Θέλτα (υπήρξε και συμπαίκτης για έξι μήνες με τον Μπογιέ). Πέρυσι είχε 26 συμμετοχές, πρόπερσι και έναν χρόνο πιο πριν 31 και 30 αντίστοιχα και στην πρώτη του σεζόν στην Ισπανία 28 παρουσίες.

Από την Ισπανία τονίζουν ότι η άφιξη του νέου τεχνικού Αντόνιο Μοχάμεντ και οι τρεις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι για τον άξονα της μεσαίας γραμμής της Θέλτα (Φραν Μπελτράν, Οκάι Γιοκουσλού, Ματίας Γένσεν), καθιστούν επισφαλή τη θέση του στην ενδεκάδα και αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η Ένωση.

Δεν αποκλείεται η προσπάθεια απόκτησής του από την ΑΕΚ να γίνει αρχικά με μορφή δανεισμού και ορίζοντας μια οψιόν αγοράς.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ