Αυτό που θέλει ο Σπανούλης

Αυτό που θέλει ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης έβγαλε το καπέλο στον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στο λιμάνι και εξήγησε το πώς οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο repeat.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα, μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» για τον θρίαμβο του Λονδίνου, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του Τζόι Ντόρσεϊ και φυσικά αναφέρθηκε στο μέλλον του στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λαρισαίος γκαρντ:

«Ενα ματς διαρκεί 40 λεπτά. Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και νομίζω κυριαρχήσαμε επάνω στο γήπεδο και πήραμε δίκαια το τρόπαιο» δήλωσε αρχικά V-Span, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πότε πίστεψε πως η ομάδα του μπορεί να κάνει το repeat:

«Όταν κάναμε το 2-0 με την Εφές πίστεψα πως μπορούμε να κάνουμε και κάτι πολύ μεγάλο και φέτος. Εμείς πήγαμε σαν αουτσάιντερ. Αλήθεια είναι αυτό. Εμείς προερχόμασταν από μια χρονιά γεμάτη πίεση. Είχαμε σκαμπανεβάσματα οπότε σίγουρα είχαμε τον τίτλο του αουτσάιντερ που μας συνόδευε».

Οσον αφορά για το γεγονός ότι στον τελικό με την Ρεάλ έμεινε άποντος στα πρώτα δύο δεκάλεπτα σημείωσε πως: «δεν διάβασα καλά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, κατάλαβα τα λάθη που είχα κάνει και μπήκα επιθετικά στο δεύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Συγκέντρωση, να μην πέσει η ψυχολογία σου, φάση-φάση και να μην κοιτάς το σκορ».

Επίσης, ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ήταν τυχερός και άτυχος. Τυχερός γιατί ανέλαβε μια σπουδαία ομάδα και άτυχος γιατί ανέλαβε την ομάδα μετά το πρωτάθλημα Ελλάδος και Ευρώπης και έτσι οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες. Εδώ στην Ελλάδα μειώνουμε εύκολα και αποδεχόμαστε δύσκολα. Το καλύτερο είναι να μην διαβάζεις γιατί θα πάθεις αυτό που είπε ο κόουτς, σοκ. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, του αξίζει ο τίτλος. Έκανε σπουδαία δουλειά».Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του είπε:

«Θα δούμε, τώρα αυτό που προέχει είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι σωστό να μιλάω για τον εαυτό μου, μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνω στην ομάδα, το ελπίζω. Τώρα θα γιορτάσουμε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και στη συνέχεια θα συγκεντρωθούμε στα play off που θα κρίνουν τον πρωταθλητή».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ