Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Η ΑΕΚ είναι πάλι πρώτη στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 4-0 του Λεβαδειακού στην Allwyn Arena για την 22η αγωνιστική.\n- Τα γκολ για την Ένωση σημείωσαν οι Μουκουντί (5′), Γιόβιτς (49′), ο αρχηγός της ομάδας (59′) και ο Μαρίν, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.\n- Με 52 βαθμούς, η ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή της Stoiximan Super League, με +2 από τον Ολυμπιακό και +5 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο.
Η ΑΕΚ δεν ήθελε να χάσει τη θέση της στην κορυφή και το απέδειξε. Με μία επιβλητική παρουσία είναι πάλι πρώτη στη Stoiximan Super League.
Η Ένωση ήταν καταιγιστική και επικράτησε 4-0 του Λεβαδειακού στην Allwyn Arena για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Μουκουντί άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαρίν. Ο Γιόβιτς ευστόχησε από θέση τετ α τετ στο 49′, μετά από ασίστ του Μάνταλου.
Για να έρθει στο 59′ ο αρχηγός της ΑΕΚ και να σημειώσει ένα πολύ όμορφο γκολ, ενώ ο Μαρίν με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έγραψε το τελικό 4-0.
Η βαθμολογία
Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή της Stoiximan Super League, έχοντας συγκεντρώσει 52 βαθμούς και είναι στο +2 από τον Ολυμπιακό και στο +5 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.
