Απογοητευμένος ο Φαν Σιπ: Πολλοί παίκτες δεν έπαιξαν στο επίπεδο που μπορούν – ΒΙΝΤΕΟ

Η Εθνική και παίκτες-κλειδιά δεν απέδωσαν βάσει των δυνατοτήτων τους απέναντι στη Γεωργία, όπως τόνισε ο Τζον Φαν Σιπ μετά το 1-1 στην Τούμπα.

«Το αποτέλεσμα αυτό δεν μας βάζει στη θέση που θέλαμε. Θέλαμε τη νίκη, αλλά αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και στα δύο προηγούμενα ματς. Εμείς δεν αποδώσαμε στο επίπεδο που μπορούμε κι όπως είχαμε παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Το έργο μας έγινε πιο δύσκολο, αλλά ακόμη υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι βαθμοί και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον Σεπτέμβριο, όταν θα παίξουμε με το Κόσοβο και τη Σουηδία», ανέφερε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής.

Όσο για το τι έφταιξε, είπε: «Θεωρώ πως δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Δεν είχαμε την ένταση που επιθυμούμε. Πολλοί παίκτες δεν έπαιξαν στο επίπεδο που μπορούν. Δυσκολευτήκαμε πολύ, είχαμε μεγάλες αποστάσεις, αφήσαμε πολλούς χώρους και γι’ αυτό είμαστε περισσότερο απογοητευμένοι. Η Γεωργία είχε πολύ κατοχή της μπάλας».

Ερωτηθείς αν οι παίκτες του έμειναν στο 1-1 με την Ισπανία, απάντησε: «Όχι, δεν νομίζω. Υπήρχε καλή ενέργεια στην προπόνηση, αλλά μας έλειψαν κάποια πράγματα και κάποιοι παίκτες δεν μας πρόσφεραν κάτι παραπάνω ποδοσφαιρικά. Αυτό χρειάζεσαι όταν θες να δημιουργήσεις και ίσως μας έλειψε λίγο η ποιότητα ορισμένων παικτών απόψε. Ελπίζω να επιστρέψουν σε καλή κατάσταση και να έχουμε περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Δεν θέλω να κατονομάσω, όλοι καταλαβαίνουν για ποιους μιλάμε».

Για το γκολ της ισοφάρισης είπε: «Δεν είναι λάθος ενός παίκτη. Πιέζαμε ψηλά σε σημείο που δεν έπρεπε, δημιουργήθηκε πολύς χώρος και δεν υπήρχε βοήθεια. Ο παίκτης της Γεωργίας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κατάσταση και εμείς δεν λειτουργήσαμε σωστά».

Τέλος, για το τι είπε στους διεθνείς, τόνισε: «Έχουμε ακόμη πολλά ματς. Δεν κάναμε εύκολη τη ζωή μας μετά το 1-1. Θα ξέρουμε περισσότερα μετά τα ματς του Σεπτεμβρίου με τη Σουηδία και το Κόσοβο, που σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικά».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ