Champions League: Μπάγερν και Τσέλσι προκρίθηκαν εύκολα στη φάση των «8» – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της δεύτερης φάσης των «16» του Champions League με τους Γερμανούς και τους Άγγλους να παίρνουν τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Από το ένα ζευγάρι ξέραμε ποιος θα περάσει από τη στιγμή που τελείωσαν οι πρώτες αναμετρήσεις μιας και η Μπάγερν είχε περάσει σαν… σίφουνας από τη Ρώμη κερδίζοντας τη Λάτσιο με 1-4. Στον αγώνα του Μονάχου, οι Βαυαροί… ντούμπλαραν τις νίκες καθώς με γκολ του Λεβαντόφσκι (33′) και Τσούπο Μότινγκ (73′) επιβλήθηκαν των Λατσιάλι με 2-1. Ο Παρόλο (82′) μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Στην αναμέτρηση του Λονδίνου η Τσέλσι έχοντας… προίκα το 0-1 της Μαδρίτης κατάφερε και κέρδισε και δεύτερη φορά την Ατλέτικο με 2-0, χάρη σε τέρμα του Ζιγιέκ στο 34′ και Έμερσον στο 90+4′, και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014/15, όταν και είχε αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Με αυτό τον τρόπο, Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι ήταν οι τελευταίες από τις 8 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα των προημιτελικών του Champions League την Παρασκευή 19 Μαρτίου (1μ.μ.). Υπενθυμίζουμε ότι στη διαδικασία της κλήρωσης δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για ομάδες από την ίδια χώρα, ούτε δυνατοί και αδύναμοι. Τα ματς θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 6-7 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς 13-14 Απριλίου και ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 29 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Πόρτο (Πορτογαλία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Τσέλσι (Αγγλία)

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ