Ευρωπαϊκά ΜΜΕ: Σεισμός στην Euroleague – Φεύγει ο Παναθηναϊκός – ΦΩΤΟ

Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ σχολίασαν την κίνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να στείλει επιστολή στην Euroleague με την οποία γνωστοποίησε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποχωρήσει από την Euroleague και φρόντισε να το κάνει επίσημο μέσω επιστολής του στη διοργανώτρια αρχή με την οποία ζήτησε να αποχωρήσει από την διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου εξέφρασε με θέρμη την επιθυμία του να μετακομίσει στο Basketball Champions League και τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ σχολίασαν την κίνηση των «πράσινων»!

Bolognabasket (Ιταλία): «Σεισμός στην EuroLeague, ο Παναθηναϊκός εκφράζει εγγράφως την πρόθεση του να μεταβιβάσει την άδεια συμμετοχής του».

Mozzart Sport (Σερβία): «Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα να φύγει από την EuroLeague. Όλα εξαρτώνται πλέον από τις δυο πλευρές»

Mundo Deportivo (Ισπανία): «Σοβαρά! Ο Παναθηναϊκός ζήτησε επισήμως να φύγει από την EuroLeague! Η ομάδα της Αθήνας έστειλε επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου ζητώντας να αποχωρήσει από τη διοργάνωση»

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ