ΜακΚίσικ: Θέλω να κάνω τους οπαδούς να με θυμούνται – ΒΙΝΤΕΟ

Την ικανοποίησή του που ανήκει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Σακίλ ΜακΚίσικ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ χαρακτήρισε… παραδεισένιο μέρος τους Πειραιώτες, υποστηρίζοντας πως ήθελε να δείξει πως μπορεί να καταφέρει στο δύσκολο και απαιτητικό επίπεδο της Euroleague.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονούσα να ξεκινήσει εκείνο το παιχνίδι. Περίμενα στην εξέδρα τόσο καιρό και ήθελα να παίξω. Ο κόσμος φώναζε και ούρλιαζε και ήταν δύσκολο να κρατήσεις την ανάσα σου», δήλωσε αρχικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Για την επιλογή να πάει στον Ολυμπιακό: «Γνώριζα για τον Ολυμπιακό από νωρίς στη σεζόν όταν ήμουν στην Μπεσίκτας, καθώς υπήρχαν φήμες ότι θα μου κάνουν πρόταση. Ένιωσα ότι μπορώ να παίξω στο υψηλό επίπεδο της Euroleague και να καταφέρω πράγματα, αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Είναι λίγο εξωπραγματικό, γιατί έγιναν πολλά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είσαι δίπλα τους και σιγά σιγά τους γνωρίζεις. Και μετά όλα σταματάνε λόγω του ιού, οπότε ενοχλείσαι λίγο. Για μένα, είναι παραδεισένιο.

Είναι το μέρος που θέλω να βρίσκομαι, με τη φιλοσοφία που έχει ο κόουτς, τα πλάνα του, την αμυντική του τακτική. Είναι κάτι που νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όλη μου την καριέρα. Νομίζω ότι και εκείνος το αναγνωρίζει, οπότε ελπίζω να γίνει ειδική η σχέση μας και να συνεχίσει».

Για να καταλήξει: «Αυτά τα τρία ματς που έπαιξα με τον Ολυμπιακό μεταμόρφωσαν τόσο πολύ το σκεπτικό μου… Εάν δουλέψεις σκληρά και πιστεύεις στον εαυτό σου… Γιατί λίγοι πήγαν ότι θα μπορούσα να πάω στην Euroleague και να κάνω κάτι. Περίμεναν να κάθομαι στον πάγκο.

Κάθε φορά που πατάω στο παρκέ, έχω μία ατάκα από το κολέγιο: “Κάνε τους οπαδούς να σε θυμούνται”. Ένα παιδί όταν επιστρέφει σπίτι του από το γήπεδο να λέει: “Θέλω να γίνω σε αυτόν τον παίκτη, με το νούμερο 77”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ