ΑΕΛ – Πανιώνιος: Επιστροφή στις νίκες για τη Λάρισα

Έπειτα από τρεις σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στο AEL FC Arena.

Η θεσσαλική ομάδα που προερχόταν από τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (4-1), την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο (1-2), την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα (1-1) αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Καλαμάτα, μπήκε με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι το οποίο… έληξε προτού καν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο.

Με αυτή την επικράτηση η ΑΕΛ επανήλθε σε τροχιά πλέι οφ σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους» που παρέμειναν βυθισμένοι στην ουρά της βαθμολογίας.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, εκεί δηλαδή που ήταν και η πραγματική ουσία της αναμέτρησης. Στο 17’ έπειτα από εξέταση του VAR ο ρέφερι Γκορτσίλας υπέδειξε σωστά πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αφού ο Παπαγεωργίου βρήκε την μπάλα με το χέρι. Την ευθύνη ανέλαβε ο Φατιόν που άνοιξε το σκορ.

Στο 28’ σημειώθηκε η φάση που έκρινε κατά πολύ τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων, αφού ο Οικονομίδης αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη (αυστηρή απόφαση), ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες και δέκα λεπτά αργότερα η ΑΕΛ βρήκε και το 2-0 με την κεφαλιά του Ουάρντα από ασίστ του Καρανίκα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 22 βαθμούς, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν στους 6 και με μεγάλο προβληματισμό εν όψει του 2020.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (70′ Σετσέροβιτς), Κάτσε, Μπούστος (75′ Μπούστος), Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Μπάλλας), Ουάρντα, Ντάουντα.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (66′ Εμμανουηλίδης), Οικονομίδης, Κόρμπος, Τσιλούλης (56′ Σαραμαντάς), Μασούρας, Γρίβας (56′ Παπανικολάου), Αραμπούλι.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ