Διαρρήκτες με ματσέτες απείλησαν τη σύντροφο αστέρα της Λέστερ – ΦΩΤΟ

Σοκαρισμένη έμεινε η σύντροφος του σταρ της Λέστερ Ντεμαράι Γκρέι όταν ένοπλοι με ματσέτες κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της ενώ η ίδια ήταν γυμνή, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της έχοντας δίπλα της τον έξι εβδομάδων γιο της.

Οι τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι όταν ο Γκρέι έλειπε. Η 22χρονη Έμα Χίκμαν τρομοκρατήθηκε. Όπως είπε στους ενόρκους στο δικαστήριο του Μπίρμιγχαμ, είχαν όλοι όπλα πάνω τους, ενώ ένας από αυτούς κρατούσε πορτοκαλί ματσέτα που έμοιαζε με σπαθί.

Οι διαρρήκτες φορούσαν όλοι μαύρες κουκούλες και εισέβαλαν στο σπίτι στο Μπαρντ Γκριν, στα Δυτικά Μίντλαντς. Έφυγαν με περίπου 30.000 ευρώ και κοσμήματα. Το περιστατικό συνέβη τον περυσινό Μάρτιο.

Η Χίκμαν είπε ότι οι ένοπλοι απαίτησαν να μάθουν πότε θα επιστρέψει σπίτι ο σύντροφός της. Της άρπαξαν το Ρόλεξ λέγοντας ότι ο Ντεμαράι έχει λεφτά να πάρει άλλο. Όταν ανέφερε ότι η μητέρα της είναι στον δρόμο, της είπαν ότι θα της κάνουν κακό μόλις φθάσει.

Ο Άαρον Τζόουνς που φέρεται να ανήκε στη συμμορία είχε ψάξει στο διαδίκτυο για τον “Ντεμαράι Γκρέι Λέστερ Σίτι” τρεις ημέρες πριν από την ένοπλη επίθεση.

Ένα μέλος των κουκουλοφόρων είχε στείλει μήνυμα στο οποίο έγραφε ότι στο σπίτι του Γκρέι θα έβρισκαν χρήματα. Ο Τζόουνς αρνείται συμμετοχή στη ληστεία και δεν έδωσε στοιχεία. Οι ένοπλοι κατηγορούνται ότι στοχοποιούσαν οικίες και επιχειρήσεις στη διάρκεια της έξι μηνών δράσης τους στα Μίντλαντ που έλαβε τέλος τον περυσινό Απρίλιο.

Με ματσέτες, σφυριά και μαχαίρια απειλούσαν τα θύματά τους. Ο Νίκολας Ροθέρο, 34 ετών και ο 18χρονος γιος του, Κόρι Ροθέρο, δήλωσαν ένοχοι για συμμετοχή στη ληστεία, ενώ ο 19χρονος Τάιλερ Γκρινγουεϊ αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή. Και οι τέσσερις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμμορία. Η δίκη τους συνεχίζεται.

Πηγή: Daily Mail, The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ