Γιάννης: Δεν υπάρχει ταβάνι για μας, όλοι εδώ είναι παικταράδες

Σόου από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη από το Μαυροβούνιο και στη συνέντευξη Τύπου, με τον «Greek Freak» να τονίζει πως η Εθνική δεν έχει ταβάνι και πως αποτελείται από παικταράδες! «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής», πρόσθεσε ο MVP του ΝΒΑ.

«Ήταν μία σημαντική νίκη. Ο προπονητής έκανε καλή δουλειά, ειδικά με την διαχείριση των λεπτών. Είναι πολύ όμορφο να παίζω με τον αδερφό μου και να τον βλέπω να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Είναι τιμή να παίζεις με την Εθνική και ειδικά στο Παγκόσμιο», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης, προτού προσθέσει:

«Η Βραζιλία είναι μία καλή ομάδα, πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι μας, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για ένα σκληρό παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο «Greek Freak» σημείωσε: «Εκπροσωπώ την πατρίδα μου και αυτό είναι ένα τρομερό συναίσθημα. Εκπροσωπούμε όλους τους Έλληνες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να παίξω και γι’αυτούς, όσο πιο σκληρά γίνεται. Είναι πολύ όμορφο να έχω αυτή την φανέλα».

Σε ερώτηση για πιθανή «μάχη» με τις ΗΠΑ στην επόμενη φάση. ο Γιάννης ανέφερε: «Δεν σκεφτόμαστε τους Αμερικανούς. Σήμερα σκεφτόμαστε την νίκη μας και αυτά που μπορούμε να κάνουμε καλύτερεα. Σκεφτόμαστε την Βραζιλία, το επόμενο παιχνίδι μας. Οι ΗΠΑ είναι ακόμα μακριά. Το βραβείο του MVP είναι πίσω. Η δουλειά μου είναι να βγαίνω εκεί έξω, να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου και για τους συμπαίκτες μου. Θα κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής μου, θέλω να κερδίσουμε ως ομάδα.

Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών και καλών ανθρώπων. Είναι εξαιρετικοί παίκτες. Παιδιά όπως ο Παπαγιάννης, ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Μπουρούσης, ο Πρίντεζης είναι επίσης σημαντικά, δεν είμαι μόνο εγώ. Όλοι στην ομάδα μπορούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν».

Προτού ολοκληρώσει, ο Αντετοκούνμπο έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, λέγοντας: «Δεν υπάρχει ταβάνι για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όλοι εδώ είναι παικταράδες. Αν δώσουμε το 100% θα είμαστε καλά».

Κλείνοντας και σχετικά με την αποθέωση που γνωρίζει σε κάθε… γωνιά της Κίνας, ο Αντεοτοκούνμπο ανέφερε: «Είναι τρομερό το συναίσθημα να σε αποθεώνουν, αλλά εγώ προσπαθώ να συγκεντρωθώ. Είμαι εδώ για μία δουλειά και η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα σκέφτομαι την αποθέωση σε είκοσι χρόνια».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ