Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα στείλουμε αθλητές στίβου στο Μινσκ

Χωρίς ελληνική συμμετοχή στον στίβο θα διεξαχθούν οι δεύτεροι ευρωπαϊκοί αγώνες που θα γίνουν στο Μινσκ. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ η ελληνική αποστολή δεν θα ταξιδέψει για τους αγώνες γιατί η ομοσπονδία δεν μπόρεσε να βρει έγκαιρα εισιτήρια, ώστε να ταξιδέψουν οι αθλητές μας στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ