Κι άλλος παίκτης από τη Ρόμα στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Ακραίους επιθετικούς αναζητεί η ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά και στο στόχαστρό της τίθεται ο Ντανιέλε Βέρντε.

Ο 23χρονος Ιταλός αριστερός εξτρέμ ανήκει στη Ρόμα έως το 2020 και πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Ισπανία και τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια έχοντας 6 γκολ σε συνολικά 895 λεπτά σε La Liga και Κύπελλο Ισπανίας.

Μετά τον δανεισμό του ο Βέρντε επιστρέφει στη Ρόμα και έχει μπει στα… ραντάρ της ΑΕΚ, σύμφωνα με το site «ilromanista». Η Ένωση, μάλιστα, φέρεται να έχει προχωρήσει σε επαφές για τον παίκτη, για τον οποίο, όμως, ενδιαφέρονται και ισπανικά κλαμπ αλλά και η Γκενκ.

Ο Βέρντε είναι ακραίος επιθετικός και περισσότερο αγωνίζεται αριστερά. Ωστόσο, μπορεί να παίξει και δεξιά και υπό συνθήκες ως σέντερ φορ και περιφερειακός. Γεννήθηκε στη Νάπολι, έχει ύψος 1.68 μ., ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Έχει πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα και είναι ταχύτατος.

Τη σεζόν 2017/18 έπαιξε στη Βερόνα με 33 ματς, 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ την προηγούμενη χρονιά ήταν στην Αβελίνο αγωνιζόμενος σε 33 παιχνίδια με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Ρόμα και έχει δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Βερόνα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του και η Ρόμα θα προτιμούσε μια πώληση, παρά έναν νέο δανεισμό κάτι που θέλει και ο παίκτης.

Φέτος, προς το τέλος της χρονιάς για έναν μήνα ήταν εκτός ομάδας λόγω τιμωρίας από τον πρόεδρο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ τον Ρονάλντο.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ