Ο Σουάρες γλίτωσε… από κάζο την Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις – Το ματς της χρονιάς στο “Μαδριγάλ” – ΒΙΝΤΕΟ

Τον “Χάρο” με τα μάτια της είδε η Μπαρτσελόνα που κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 4-4 από την Βιγιαρεάλ εκτός έδρας κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα με γκολ του Λουίς Σουάρες.

Η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε την… άνετη Μπαρτσελόνα, σ’ ένα ματς που το κίνητρο ήταν ξεκάθαρα με την πλευρά των γηπεδούχων μιας και δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού μαζί με τις Λεβάντε, Βαγιαδολίδ και Θέλτα. Το ματς όμως ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για το “κίτρινο υποβρύχιο”, αφού η Μπαρτσελόνα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 2-0 με τα γκολ των Κουτίνιο (12΄) και Μάλκολμ (16΄) που έκανε το παιχνίδι να… μυρίζει διασυρμό.

Ο Τσουκουέζε κατάφερε να μειώσει για τη Βιγιαρεάλ στο 23΄ με το 2-1 υπέρ των Καταλανών να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ήταν σαν οι δύο ομάδες να άλλαξαν φανέλες. Οι παίκτες του Ρεβίγια ισοφάρισαν νωρίς με τον Εκαμπί (50΄) και πήραν ηθικό για τη συνέχεια.

Στο 61΄ ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την απόφαση να βάλει στο ματς τον Μέσι αντιλαμβανόμενος την… καταιγίδα να πλησιάζει. Ένα λεπτό μετά ο Ιμπόρα έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν και τέταρτο γκολ στο 80΄ με τον Κάρλος Μπάκα. Στο 86΄ η Βιγιαρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αλβάρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Μπαρτσελόνα αύξησε την πίεση της και μείωσε σε 4-3 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λιονέλ Μέσι. Όμως δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη, αφού κυριολεκτικά στην τελευταία φάση ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε σε 4-4!

Βιγιαρεάλ Ασένχο, Γκασπάρ, Άλβαρο, Φούνες Μόρι, Βίκτορ Ρουίθ, Ιμπόρα, Πεντράθα, Τόκο Εκαμπί (74′ Μπάκα), Καθόρλα, Μορλάνες (63′ Κάσερες), Τσουκουέζε (87′ Μπονέρα)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Λενγκλέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (73′ Ράκιτιτς), Αρτούρ (73′ Αλενιά), Βιδάλ, Κουτίνιο (61′ Μέσι), Μάλκομ, Σουάρες.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ