Έγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο – Το νέο κατόρθωμα του «Greek Freak»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει βάλει φέτος πλώρη για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο ΝΒΑ.

Πάντως, προς το παρόν αρκείται και με τα βραβεία του MVP του μήνα. Ο «Greek Freak» έβαλε στην τροπαιοθήκη του το βραβείο του παίκτη του μήνα στην ανατολική περιφέρεια, γράφοντας παράλληλα ιστορία.

Ο λόγος είναι επειδή ποτέ στο παρελθόν ένας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς δεν είχε κερδίσει δύο φορές το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς ο 24χρονος φόργουορντ είχε αναδειχθεί MVP του μήνα και τον Μάρτιο του 2017.

Έπειτα από ενάμιση μήνα στην κανονική περίοδο ο Αντετοκούνμπο έχει 27,3 πόντους, 12,9 ριμπάουντ, 6,0 ασίστ και 1,5 κλέψιμο κατά μέσο όρο, όντας πρώτος στην ομάδα του σε όλες αυτές τις στατιστικές κατηγορίες.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Η έκπληξη έγινε πάντως στην Δύση, όπου το αντίστοιχο βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα το κατέκτησε ο Τομπάιας Χάρις των Λ.Α. Κλίπερς, που είχε 21,7 πόντους και 8,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Από εκεί και πέρα, το βραβείο του ρούκι του μήνα πήγε στους Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας / Δύση) και Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα / Ανατολή), ενώ αυτά για τον καλύτερο προπονητή τα κέρδισαν οι Νικ Νερς (Τορόντο / Ανατολή) και Ντοκ Ρίβερς (Κλίπερς / Δύση).

Όσον αφορά στα βραβεία της 7ης εβδομάδας της κανονικής περιόδου, αυτά πήγαν στους Κοουάι Λέοναρντ (Τορόντο) και Πολ Μίλσαπ (Ντένβερ) σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ