Τα δεδομένα για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα από την Γαλλία θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να αποτελεί τον διακαή πόθο του Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει Γενάρη.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την αποχώρησή του τη σεζόν 2014-2015 στο Λιμάνι δεν έχουν βρει τον «κίλερ» που ψάχνουν.

Ο Ιντέγε ήταν ό,τι καλύτερο πέρασε αλλά κι ο Νιγηριανός δεν είχε τη σχέση με τα δίχτυα που κατέχει ο «Μητρογκόλ».

Με την Μπενφίκα ο Έλληνας διεθνής στράικερ είχε 52 γκολ και 10 ασίστ σε 88 ματς.

Ετσι, το Γενάρη του 2017 η Tianjin Quanjian προσφέρει 45.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα και περίπου 10.000.000 ετησίως στον ίδιο.

Ο Έλληνας στράικερ απάντησε «όχι», αφού ήθελε να πάει σε ομάδα στην Ευρώπη.

Κατέληξε τελικά στη Μασσαλία και την Μαρσέιγ. Τελειώνει την πρώτη του χρονιά στο Championnat με 13 γκολ σε 30 ματς. Φέτος έχει 3 σε 14.

Έχει μπει, όμως για τα καλά στο στόχαστρο του γαλλικού Τύπου. Έτσι, στα 31 του δεν αποκλείεται ο Μήτρογλου να ψάξει για ένα ακόμα καλό deal!

Η αμοιβή του φτάνει τα 2.800.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά, ενώ η Μαρσέιγ έχει δώσει και 15.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Δύσκολα ο οποιοσδήποτε ελληνικό σύλλογος θα μπορούσε να τον… πλησιάσει.

Ο δανεισμός θα ήταν η πιο πιθανή λύση, αλλά και πάλι κάτι τέτοιο για ένα 6μηνο θα υπερέβαινε το 1.000.000 ευρώ. Μιλάμε καθαρά χρήματα που αφορούν την αμοιβή του παίκτη, καθώς με εφορία το ποσό αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ.

Προς το παρόν, τα στόματα από την πλευρά του παίκτη για το μέλλον του είναι κλειστά και κανείς δεν ξέρει το κατά πόσο ο ίδιος την παρούσα στιγμή θα ήθελε να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Ρούντι Γκαρσία έχει ήδη ζητήσει για τον Γενάρη την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου φορ, ο οποίος να έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μήτρογλου. Και δεν θα είχε καμία αντίρρηση να παραχωρηθεί ο Έλληνας φορ, είτε με κανονική μεταγραφή, είτε δανεικός.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ