Έφυγε από τη ζωή ο οπαδός του Ολυμπιακού που κατέρρευσε στο «Καραϊσκάκη»

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο οπαδός του Ολυμπιακού που κατέρρευσε με τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Συγκεκριμένα, με το σφύριγμα της λήξης, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στις θέσεις του γηπέδου που είναι πάνω από τη φυσούνα, καθώς ο άτυχος οπαδός του Ολυμπιακού έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τόσο οι άνδρες του ΕΚΑΒ που ήταν στο γήπεδο όσο και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και του έκαναν μαλάξεις προκειμένου να επαναφερθούν οι αισθήσεις του.Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, ο οπαδός του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε και, όπως επιβεβαιώθηκε, έχασε τη μάχη για τη ζωή του.Aναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα».Τα συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού για τον άτυχο οπαδό του ΟλυμπιακούΗ ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του άτυχου οπαδού του Ολυμπιακού λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι της Κυριακής.Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα».ΚΑΕ Ολυμπιακός: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου της ομάδας…Η ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, εξέφρασε την θλίψη της για τον “χαμό” του Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος κατέρρευσε στη θύρα κάτω από τα επίσημα του “Γ. Καραϊσκάκης” στο ντερμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook ανέφερε:”Δεν υπάρχουν λόγια. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους”, ενώ έκανε και share το post της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ για το θάνατο του Γιάννη Δημάρχου.Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: «Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του»

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ

Μέσω ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που εξέπνευσε το βράδυ της Κυριακής προδομένος από την καρδιά του.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους…».

Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ