Ουζουνίδης: Άμα θέλει ένας διαιτητής να βοηθήσει…

«Εύκολο» χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι στο 30΄, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Κατά τη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τη Μπάγερν, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:

«Αν θέλει ένας διαιτητής να βοηθήσει μια ομάδα, θα βρει πολλές τέτοιες φάσεις. Ξέραμε ότι η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα και θα πάρει κάποια σφυρίγματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι σε μια τέτοια φάση θα δοθεί τόσο εύκολα ένα πέναλτι.

Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να έχουμε τα μαρκαρίσματα που έπρεπε στα πλάγια. Σ΄αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Πέτρου. Δεν μας ενδιέφερε μόνο να παίξουμε άμυνα, αλλά να κρατήσουμε και τη μπάλα. Σίγουρα θα μπορούσαμε κάτι περισσότερο, όμως ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε με αυτόν τον τρόπο και γενικά είχαμε καλή εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο δε νοιώσαμε ιδιαίτερη πίεση.

Για πρώτη φορά είχαμε πρόβλημα και στα στημένα, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος είχε 5-6 παίκτες πάνω από 1.90 και μας δυσκόλεψε φυσιολογικά.

Προς το τέλος βγήκαν κάποια παραπάνω νεύρα, αλλά αυτά συμβαίνουν.

Νομίζω ότι σωστά επιλέξαμε αυτή τη διάταξη (3-5-2), έχοντας πλέον στο μυαλό μας την εικόνα όλου του παιχνιδιού.

Μια άσχημη εμφάνιση δεν σημαίνει ότι ένας παίκτης χάνει την αυτοπεποίθησή του ή ο προπονητής παύει να πιστεύει. Κάναμε μια μέτρια εμφάνιση και τελειώνει εκεί. Είδατε και σήμερα ότι οι παίκτες έβγαλαν αντίδραση.

Ξέραμε από την αρχή ότι τα πράγματα είναι δύσκολα σ΄αυτόν τον όμιλο. Όμως τώρα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στο ματς με τον Άγιαξ. Χρειαζόμαστε βέβαια και τύχη. Δείξαμε ότι δεν είμαστε τυχαία εδώ, είμαστε ανταγωνιστικοί και προσπαθούμε»Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ