Δίωξη-βόμβα της EuroLeague κατά Παναθηναϊκού και Γιαννακόπουλου

«Χοντραίνει» ο πόλεμος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και EuroLeague.

Με αφορμή πρόσφατα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram κατά της διοργάνωσης, των διαιτητών και του Ζόρντι Μπερτομέου, η διοργανώτρια αρχή άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Εξάστερου και του ιδιοκτήτη του.

Σε αυτή τονίζεται πως ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού έχει υποπέσει σε σοβαρές παραβάσεις και βάσει του πειθαρχικού κώδικα, απειλείται μέχρι και με ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα, ενώ προβλέπεται και βαριά ποινή της έδρας του συλλόγου, από 1 ως… 15 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 25, παράγραφος 1 του κώδικα της διοργάνωσης, βάσει των οποίων ορίζονται οι ποινές για σοβαρές παραβάσεις, αναφέρει πως αντίστοιχα περιστατικά τιμωρούνται με:

α) πρόστιμο από 30.001 έως 280.000 ευρώ.

β) προσωρινή αφαίρεση οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

γ) προσωρινό ή ισόβιο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της EuroLeague.

δ) προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα.

ε) ολική ή μερική τιμωρία έδρας για μια περίοδο από 1 μέχρι 15 ματς.

στ) 1 έως 15 ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι στα… κόκκινα και μοιάζει απίθανο υπό αυτές τις συνθήκες να συνεχίσουν μαζί… Μάλιστα, πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το χρονικό της δίωξης.

Κι αυτό διότι μόλις χθες έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Γιαννακόπουλος, αδερφός των Παύλου και Θανάση, με την οικογένεια να πενθεί, αλλά την EuroLeague να ρίχνει… λάδι στη φωτιά, την ώρα που στα γραφεία της ΚΑΕ φτάνουν εκατοντάδες συλλυπητήριες επιστολές.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ