Τι και αν είχε χιονοθύελλα ο διαιτητής αρνήθηκε να διακόψει το ματς – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός γίνεται τα δύο τελευταία 24ωρα στα social media με τον διαιτητή ποδοσφαιρικής αναμέτρησης για το τοπικό πρωτάθλημα της Ουαλίας, ο οποίος αρνήθηκε πεισματικά να διακόψει τον αγώνα παρά την χιονοθύελλα που έπληττε την περιοχή.

Η Aberdare Town υποδεχόταν τη Risca United για το πρωτάθλημα της Welsh League Division Two, με τις καιρικές συνθήκες να μην ευνοούν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Όσο περνούσε η ώρα η χιονόπτωση δυνάμωνε, αλλά ο διαιτητής δεν έδειχνε καμία διάθεση να στείλει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, προς έκπληξη όλων.

«Δεν είμαστε σίγουροι για το τι συμβαίνει, αλλά η Aberdare Town κερδίζει 4-2», έγραψε στο twitter ο διαχειριστής του επίσημου λογαριασμού των φιλοξενούμενων, λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Για την ιστορία, το ματς ολοκληρώθηκε, αφού παίχτηκαν και τα 90 λεπτά, με την Aberdare Town να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Risca United.

Ωστόσο, οι φίλοι των δύο ομάδων και όχι μόνο “στόλισαν” τον διαιτητή για την επιμονή του να μην διακόψει την αναμέτρηση.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ