Η δήλωση του Τουρσουνίδη για τον Λουτσέσκου που θα συζητηθεί

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης, τα…έχωσε στο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, απεκάλεσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, “φοβιτσιάρη” το Ρουμάνο τεχνικό και τόνισε ότι δεν είναι κατάλληλος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε, ο Τουρσουνίδης, στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Το πιο άσχημο είναι όταν ο κόσμος που σε αγαπά, σε ανεβάζει και σε στηρίζει να φτάνει σε σημείο να σε αποδοκιμάζει και να σε χλευάζει. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Υπάρχει «απαξίωση» για τους παίκτες της ομάδας. Έχει δίκιο ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ με τα δεδομένα του Σαββίδη και του υλικού που διαθέτει είναι πολύ κατώτερος των αναλογιών και το έδειξε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το λυπηρό είναι ότι τα τελευταία δε σέβονται και δεν εκτιμούν τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Ο κόσμος αποδοκιμάζει τη νοοτροπία, το πάθος και την καρδιά που δε βλέπει για αυτή τη φανέλα. Όταν δε σέβεσαι τους συμπαίκτες σου, την ομάδα και το λαό της και κοιτάς το συμβόλαιο σου και μια καλή μεταγραφή υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα. Είναι η λανθασμένη νοοτροπία. Πάει να χαθεί η έννοια ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ είναι η φανέλα, η ιστορία, ο λαός της και δυστυχώς πάει να εξαφανιστεί. Αυτό με στεναχωρεί πολύ».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Σίγουρα χρειάζεται ο προπονητής. Ο προπονητής ηγείται της ομάδας και μέχρι στιγμής είναι πολύ λίγος αυτός ο προπονητής. Τον έχω δει πως στήνει την ομάδα και πως λειτουργεί. Για τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν μπορείς να παίζεις καλά στα πρώτα 30 λεπτά και να βγάζει τον Μαουρίσιο και να βάζεις τον Σάκχοφ. Εκείνη τη στιγμή πρέπει να διεκδικήσεις τη νίκη. Είναι φοβιτσιάρης, συμβιβάζεται με το θετικό αποτέλεσμα και σκέφτεται ότι μπορώ να πάρω από το ματς να το πάρω».

Για το εάν θα πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι ότι καλύτερο για την ομάδα αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Ίσως να γίνει προσπάθεια να αλλάξει ο προπονητής τη φιλοσοφία του, να δει εάν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό που διαθέτει την ομάδα και να βγάζει τον καλό εαυτό των παικτών του αλλά αυτό είναι θέμα τόσο του ίδιου όσο και των ανθρώπων που διοικούν. Σαν εικόνα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολλά πράγματα για να αρχίσει να διεκδικεί ακόμη και τώρα που οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ