Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 44ο πρωτάθλημα – ΒΙΝΤΕΟ

Το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και 7ο σερί «σήκωσαν» οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στη φιέστα που έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες, οι «ερυθρόλευκοι», ο προπονητής Τάκης Λεμονής με τους συνεργάτες του και ο ηγέτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή για την περίοδο 2016-17 από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο. Και στη συνέχεια ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου.

Σε δικό του μήνυμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέφερε: «Η Ελλάδα γιορτάζει για τον Θρύλο της. Ο Πειραιάς γιορτάζει για το καμάρι του, που έφτασε τα 44 πρωταθλήματα όταν όλες οι άλλες ομάδες μαζί μετρούν 37! Οι Έλληνες γιορτάζουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Ένα ρεκόρ μυθικό, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει και άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν. Με τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός ονομάστηκε ΘΡΥΛΟΣ, στη συνέχεια πήρε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ρεκόρ που έμοιαζε ότι θα μείνει ακατάρριπτο στους αιώνες… Όμως απόψε γιορτάζουμε ξανά έναν παγκόσμιο ποδοσφαιρικό άθλο. Επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα κόντρα σε όλους και σε όλα. Με ψυχή, πίστη, πάθος, ενέργεια, ακατάπαυστη δουλειά, ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 44ο πρωτάθλημα, το 7ο συνεχόμενο… Γιορτάζουμε τη μόνιμη παρουσία του Ολυμπιακού στο κλειστό κλαμπ των 25 καλύτερων της Ευρώπης. Γιορτάζουμε τις ευρωπαϊκές επιτυχίες όλων των τμημάτων του ΟΣΦΠ και βέβαια ότι ο Ολυμπιακός μας δοξάζει το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου! Γεννήθηκε στον Πειραιά, έγινε Θρύλος, δοξάζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και συνεχίζουμε… Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε να παλεύουμε, συνεχίζουμε να νικάμε… Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς».

Η βραδιά είχε εορταστικό χαρακτήρα για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, καθώς εμφανίστηκαν με τα τρόπαια και οι άλλες ομάδες του συλλόγου που κατέκτησαν τίτλους, όπως το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ και του βόλεϊ, αυτό της υδατοσφαίρισης, η ομάδα του πινγκ πονγκ, η ομάδα του κλειστού στίβου, αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα Κ20, που στέφθηκε πρωταθλήτρια για 3η συνεχόμενη χρονιά και σε μια συμβολική κίνηση που ένωσε το παρελθόν με το μέλλον της ομάδας, παρέλαβε το τρόπαιο από τα χέρια του μεγάλου θρύλου του παρελθόντος, Γιώργου Δαρίβα, βασικό στέλεχος εκείνης της ομάδας που κατέκτησε τα σερί πρωταθλήματα της δεκαετία του ’50, αλλά και στη συνέχεια βοηθός προπονητή επί σειρά ετών στον Ολυμπιακό και μάλιστα ως προπονητής είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Τα δικά τους μηνύματα, που προβλήθηκαν στα μάτριξ του σταδίου, έστειλαν προηγούμενοι προπονητές του Ολυμπιακού επί προεδρίας Μαρινάκη και συγκεκριμένα οι Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Μίτσελ, Φερέιρα, Μάρκο Σίλβα.

Η βραδιά είχε ξεκινήσει με συναυλία του συγκροτήματος Μέλισσες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ